Poginuo albanski državljanin

Nesreća na Karabuškom polju: Lokomotiva usmrtila muškarca

Albanski državljanin poginuo je danas kada ga je na pruzi na Karabuškom polju u Tuzima udarila dizel lokomotiva, javlja portal Standard.
Objavljeno: 18. 04. 2019 - 12:50 Promjenite veličinu teksta: A A A
Nesreca na Karabuskom polju: Lokomotiva usmrtila muskarca
Foto: Standard

Do nesreće je došlo kada je albanski državljanin, koji je sa porodicom bio na proputovanju kroz Crnu Goru, izašao iz vozila kod robne kuće Dadi i pokušao da pređe prugu.

Kako su kazali svjedoci koji su se zatekli na licu mjesta, vozač lokomotive je sirenom pokušao da ga upozori, ali bezuspješno.

Policija i ekipa hitne pomoći su ubrzo došle na lice mjesta. Nakon njih došao je i dežurni tužilac koji je obavio uviđaj.

Tijelo će nakon uviđaja biti poslato na obdukciju.
 

Komentari: 1

cccccc

18. 04. 2019 - 13:21

Znate li kad voz zasvira kad dodje na 5 metara ili nikako. To se cesto desava i na Zlatice cujem od roditelja cija djeca prelaze prugu a ima ih dnevno sigurno i oko 100 ucenika plus drugih gradjana. Imali su priliku da cuju i vide, da voz zasvira na nekoliko metara. Pregledno mu je cim izadje sa Smokovca. Ovo bi trebalo da se javno iznese i da neko od nadleznih da upozorenje da se povede racuna, Djeca su ipak djeca, a u obavezi su i da ih roditelji stalno prate. A jos kad zasvira kad dodje u blizini, covjek strekne. Ovo pisem da bi mogla javnost da zna.
Novi komentar