Britni Spirs u instituciji za mentalno oboljele protiv svoje volje?

Britni Spirs od januara boravi u instituciji za mentalno oboljele osobe, ali kako je juče objavio podkast BrineyGram, ona se tamo nalazi protiv svoje volje.
Objavljeno: 18. 04. 2019 - 14:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

U januaru ove godine, pjevačica je saopštila da otkazuje koncertnu rezidenciju u Las Vegasu, a potom je nestala sa Instagrama. Prije samo dvije nedjelje, objavljeno je da je u instituciji za mentalno oboljele, gdje je na jednomjesečnoj terapiji. Britni, inače, boluje od bipolarnog poremećaja.

Ali, prema tvrdnjama anonimnih izvora, pop zvijezda tamo se nalazi protiv svoje volje – u trenutku kada je poželjela da okonča starateljstvo koje nad njom ima otac Džejmi Spirs, on ju je tamo smijestio.

Ubrzo nakon što se ova vijest pojavila na internetu, heštag #FreeBritney dospio je na trending listu na Tviteru, nakon što su fanovi izrazili zabrinutost za sigurnost ljubimice.

Voditeljke podkasta Barbara Grej i Tes Barker tvrde da su starateljstvo nad Britni, novac i zdravlje razlozi zbog kojih se ona nalazi u ustanovi protiv svoje volje. S legalne strane, moguće je da njen otac stavi u ustanovu, s obzirom na to da je od 2008. njen staratelj.

Tu je i glasovna poruka anonimnog izvora, koji tvrdi da Britninije uzimala ljekove (za bipolarni poremećaj) zbog čega je njen otac riješio da otkaže rezidenciju pod nazivom Domination. Britni je navodno prekršila još jedno pravilo: dok je pod starateljstvom oca, ona ne smije da upravlja automobilom, ali je navodno viđena kako se vozi u društvu momka Sema Asgarija.

Još jedan razlog zbog koga voditeljke podkasta vjeruju da je pjevačica protiv svoje volje u ustanovi je njen bivši pravnik i ko-staratelj Endru Volet. On je u martu okončao saradnju sa porodicom Spirs, nakon 10 godina, a od suda je zahtijevao da ga momentalno oslobodi svih obaveza koje ima sa njima. U pismu sudu naveo je da će “nastati značajna i nepopravljiva šteta ukoliko mu se ne dozvoli prekid saradnje.”

Glasine da je Britni protiv volje u ustanovi za mentalno zdravlje i dalje su nepotvrđene. Njena porodica, momak ali i bivši suprug još uvek nisu komentarisali.

Komentari: 0

Novi komentar