Raste broj članova DPS-a u Bijelom Polju

Na danas održanoj sjednici Opštinskog odbora kojom je predsjedavao predsjednik Abaz Kujović članovi su upoznati sa obavezama i planom aktivnosti u susret Osme izborne konferencije DPS-a Bijelog Polja, koja će se održati 29. juna tekuće godine, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.
Objavljeno: 18. 04. 2019 - 19:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Imajući u vidu odluke Glavnog odbora partije u susret osmom kongresu DPS, pripremljena su dokumenta koja je razmotrio Opštinski odbor DPS-a Bijelog Polja. Odbor je jednoglasno prihvatio sva predložena rješenja sa utvrđenim vremenskim okvirom za njihovu realizaciju”, dodaju oni.

Na sastanku je istaknuto zadovoljstvo dobrim rezultatima u kontinuitetu i porastom broja članova DPS-a u Bijelom Polju što je, kako navode, pokazatelj kvalitetne politike naše partije kako na državnom tako i na opštinskom nivou.

“Takođe naglašena je potreba da kao i do sada, DPS u kontinutetu vodi politiku otvorenih vrata za sve kvalitetne kadrove kako bi zajedno ostvarivali aktivnosti usmjerene u pravcu daljeg razvoja Bijelog Polja i Crne Gore”, kaže se u saopštenju.

U radu sjednice Odbora su pored članova učestvovali predsjednici mjesnih odbora DPS-a, članovi Glavnog odbora i poslanici iz Bijelog Polja, predsjednik opštine sa saradnicima, odbornici DPS-a u Skupštini Bijelog Polja, predstavnici ŽAD-a, Savjeta mladih i penzionera.

Komentari: 5

Ocekivano

18. 04. 2019 - 19:27

Kako nece rasti sa ovakvom opozicijom. Ljudi bjeze od njih ko od vraga
goran1978

18. 04. 2019 - 20:59

Trebas imati politicno znanje i iskustvo da bi mogao ovako uspjesno da predvodis Bijelo Polje a onda i cijelu CG na njenom daljem putu.
Kosta

18. 04. 2019 - 21:00

Ja jos ni jednom ne cuh da je iko iz opozicije rekao neso da ce da uradi za sjever CG dobro, nego sve neki protesti sve nesto sto nece dobro donijeti gradjanima nista.
oliver14

18. 04. 2019 - 21:01

Pametan narod visi sta je opozicija i kako ono se ponasaju, prodali bi vjeru za veceru a ne da nesro urade za nas gradjane! Zato ce i uvijek rasti podrska DPS od strane naroda, jer to je partija koja se zalaze za ovu drzavu.
ZarkoGolubic

18. 04. 2019 - 23:34

Dps vodi odlicnu kadrovsku politiku i brine o ugledu partije i razvoju drzave
Novi komentar