Bivši frontmen Pink Flojda o hapšenju Asanža

Sramota me je što sam Englez, postali smo sluge američke imperije (VIDEO)

Asanž je trn u oku američkih elita što objašnjava napore koje su uložili da ga uhvate, izjavio je za Raša tudej bivši frontmen Pink Flojda Rodžer Voters, dodajući da je užasno to što je Velika Britanija postala saučesnik "američke imperije".
Objavljeno: 18. 04. 2019 - 20:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Gledajući kako osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža fizički iznose iz njegovog skloništa u ekvadorskoj ambasadi u Londonu prošle sedmice bilo je "apsolutno jezivo" legendarnom muzičaru.

- Kad pomislim da je Ujedinjeno Kraljevstvo postalo tako voljan saučesnik i satelit američke imperije da bi učinilo takvu stvar u suprotnosti sa svim zakonima - moralnim, etičkim i stvarnim pravnim ograničenjima je apsolutno, zapanjujuće užasno i zbog toga me je sramota što sam Englez – rekao je Voters.

 

Komentari: 5

A nije te sramota.....

19. 04. 2019 - 11:32

....što je pola svijeta skoro do juče bilo sluga engleske imperije? Kroz čitavu istoriju! Još tih tragova ima!!! To te nije sramota? To ti je kao normalno bilo? Sjedinjene Države su zasnovane na samom početku na drugačijim fundamentima i one su na njima i dan danas i to ustrojstvo im ne dozvoljava ono što im ti spočitavaš - a ti to dobro znaš -samo što ljudski bezobrazluk ponekada nema granica. Dali je istina ovo što kažem?
Putnik Namernik

19. 04. 2019 - 16:54

Mislim da je apsolutno obrnuto posto se svi konci i dalje vuku iz londona...
Dosta rusko-srpskih vijesti

19. 04. 2019 - 19:48

Na ruskoj televiziji RUSSIA TODAY. CVemu ovo Analitika ?!
Sergej

19. 04. 2019 - 21:45

Analitika je realna, pravi demokrate o svemu pisu. A vidim i po ovim komentarima jer ih redovno citam. Svaki komentar objave. A ti ako ti smeta ne citaj, zazmuri na nekim naslovima, nego uzmi Pobjedu pa bistri do zore.
Otok

19. 04. 2019 - 21:46

Zato što,na "demokratskim" medijima nema mjesta kritici politike Amerike i Britanije
Novi komentar