Dokazaće nevinost u krivičnom postupku

Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: Podnosim prijavu

Profesor Sedme beogradske gimnazije Z.O., koji je ošamario učenicu u četvrtak tokom časa, izjavio je danas da je to učinio u stanju neuračunljivosti, jer je učenica svoje nezadovoljstvo ocjenom izražavala vikom i neprimjerenim ponašanjem i najavio da će protiv učenika J.K. i P.P. koji su reagovali u odbrani drugarice, podnijeti krivične prijave zbog "laži i manipulacija".  
Objavljeno: 19. 04. 2019 - 15:21 Promjenite veličinu teksta: A A A
Oglasio se profesor koji je osamario ucenicu: Podnosim prijavu
Foto: Blic

Kako je naveo, učenica J.K., kada ju je opomenuo da se tako ne ponaša najprije je sjela na klupu i okrenula mu leđa, a potom na upozorenje odgovorila da on nije nikakav autoritet kada "ona može tako da sjedi".

Zatim mu se, dodaje, unijela u lice, uštinula ga i kikom udarila po očima kada se okretala, prenijeli su beogradski mediji otvoreno pismo Z.O.

"U tom trenutku, u stanju neuračunljivosti, za šta imam dokaz od psihijatra, ja sam je ošamario, te je ubrzo učenik P.P. ustao i tri puta me udario u glavu. Zbog njegovih udaraca ljekari su konstatovali da je trauma pretrpljena i stavili su mi kragnu", rekao je Z.O. i dodao da će u krivičnom postupku dokazati svoju nevinost.

"Moje djelanje putem šamara bilo je posljedica nužne odbrane koja se desila u stanju neuračunljivosti", naveo je Z.O.
 

Komentari: 3

Torsades

19. 04. 2019 - 15:53

Što će crni čoek, potpuno ga razumijem...
Mora da je

19. 04. 2019 - 16:26

i podmetnuta Sara Vidak ovđe naučila školu da se svađa sa profesorima.
@

19. 04. 2019 - 16:23

DALEKO BILO DALEKO BILO KAVA DRZAVA KAKVI PROFESORI NAVIJACI I SVE DRUGO DALEKO BILO.
Novi komentar