Uhapšen Baranin zbog nedozvoljenog prelaska granice i krijumčarenja ljudi

Službenici CB Ulcinj i Odjeljenja granične bezbjednosti Ucinj juče su uhapsili A.G. (33) iz Bara zbog sumnje da je počinio dva krivična djela - nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi - saopšteno je iz Uprave policije.
Objavljeno: 19. 04. 2019 - 15:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Naime, službenici OB Ulcinj i OGB Ulcinj su, preduzimajući aktivnosti u cilju suzbijanja ilegalnih migracija i trgovine ljudima, lišili slobode A.G. (33) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen prelazak državne granice i krijmučarenje ljudi'', navodi se u saopštenju. 

Kako dodaju, sumnja se da je A.G. ovo krivično djelo počinio na način što je, po prethodnom dogovoru sa jednim nepoznatim licem iz Republike Albanije, preuzeo šest strani državljana, troje odraslih i troje djece, koje je vozilom marke „VW Golf IV“ pokušao da preveze do Podgorice. 

''On je tom prilikom uočen od strane policijskih službenika OGB Ulcinj koji su pokušali da ga zaustave ali se on oglušio o izdato naređenje i nakon kraće vožnje ostavio vozilo sa licima u njemu i dao se u bjekstvo u nepoznatom pravcu.  A.G. je danas lišen slobode i biće priveden uz krivičnu prijavu državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo'', zaključuje se u saopšetnju. 

Komentari: 0

Novi komentar