Eko-akcija - čišćenje Velike plaže

Međunarodna hotelska grupacija “Karisma Hotels and Resorts”, i NVO “Ecovita” iz Ulcinja, u koordinaciji “RLC Montenegro” tima, sprovešće 22. aprila akciju čišćenja Velike plaže.
Objavljeno: 19. 04. 2019 - 15:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ekološka akcija simbolično je planirana za 22. april - Dan planete Zemlje, kako bi se i ove godine ekološkim i edukativno-propagandnim aktivnostima skrenula pažnja na očuvanje prirode i životne sredine u najjužnijem gradu Crne Gore. Prošle godine, na isti datum, hotelska grupacija “Karisma” organizovala je sličnu akciju te ove godine nastavila sa pozitivnom praksom organizujući, sad već, tradicionalnu akciju čišćenja Velike plaže.

Organizacije koje su izrazile spremnost da daju svoj doprinos, okupiće oko 50 volontera iz ulcinjskih osnovnih i srednjih škola koji će rado čistiti dio obalnog područja svog grada. U akciji će učestvovati članovi hotelske grupacije “Karisma”, predškolci iz vrtića Solidarnost i njihovi vaspitači, zaposleni u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, zaposleni JP “Morsko dobro”, zaposleni u Opštini Ulcinj, kao i tim iz kompanije “RLC Montenegro.

Volonterima će od strane “Karisme” biti obezbijeđena hrana, piće, prevoz i svi potrebni rekviziti (zaštitne rukavice, kese, korpe).

Komentari: 0

Novi komentar