Van Dam kupio novi automobil preko Dragane Mirković

Prijateljstvo Dragane Mirković i njenog muža Tonija sa Žan-Klod Van Damom pretočilo se u poslovnu saradnju. Naime, holivudski glumac je nedavno od pjevačice kupio luksuzni automobil, piše Alo!
Objavljeno: 19. 04. 2019 - 18:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pjevačicin muž Toni Bjelić je 2014. od Daimlera kupio fabriku i prava za proizvodnju i počeo da proizvodi Maybach coupe.

Kako je pjevačica rekla, Žan-Klodu brojka od 200.000 eura nije predstavljala problem, a uz Majbaha je dobio još jedan automobil, na poklon. Ali ne od Tonije i Dragane, već od njihovih prijatelja, koji su prodavci Mercedesovih automobila na kojima stoji oznaka DON.

"Van Dam je ušao u porodicu DON", otkrila je pjevačiva za Alo, a te automobile voze i naše poznate zviezde poput Ane Nikolić, Jelene Karleuše, Lepe Brene…

"Svi koji su kupili auto preko nas imaju na tablicama DON. Toni je dugi niz godina u autoindustriji i ima izvjesne olakšice, tako da naši prijatelji preko njega mogu da dobiju najbolje uslove otplate i najnižu cijenu", rekla je Dragana i pojasnila kako je Van Dam dobio automobil na poklon.

"Naši prijatelji su željeli da mu poklone jedan automobil iz svog salona jer ga obožavaju, a preko nas su imali priliku i da ga upoznaju. Ne treba da vam kažem da je bio dirnut tom pažnjom, iako njemu automobili zaista nisu potrebni. Ko zna koliko ih već ima", kaže Dragana Mirković.

Poznata pjevačica je otkrila da je ponosna na "iskreno prijateljstvo" sa čuvenim glumcem. "U našem prijateljstvu nema nikakvog interesa, niti sa naše, nita sa njegove. Zato nas je i zavolio", rekla je Dragana.

Komentari: 1

Lolo

20. 04. 2019 - 08:02

Zajebavate li se hahaha
Novi komentar