Krsto Rađenović predsjednik budvanskog SNP-a

U skladu sa odlukama Glavnog odbora SNP CG danas je u Budvi održana Izborna konferencija opštinske organizacije SNP, na kojoj je izabran novi opštinski odbor i predsjednik.
Objavljeno: 19. 04. 2019 - 21:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Za novog predsjednika opštinskog odbora SNP Budva izabran je Krsto Rađenović, a opštinski odbor brojaće 31 člana. Na prvoj sjednici novog opštinskog odbora izabrana su i tri potpredsjednika Nada Purić, Željko Srdanović i Miloš Duletić.

“Zalagaćemo se da opštinski budvanski odbor povrati uticaj i ugled koji je u ovom gradu imao”, kazao je između ostalog Radjenović.

Izbornoj konferenciji SNP u Budvi su prisustvovali predsjednik SNP Vladimir Joković,potpredsjednici Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić, šef Medijskog centra Vasilije Lalošević i predsjednik beranskog odbora Tihomir Bogavac.

Joković je učesnicoma Izborne konferencije govorio o trenutnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, aktuelnim protestima, kao i narednim aktivnostima SNP CG na podizanju i jačanju partijske infrastrukture.

“SNP je u fazi uspona i potpune stabilizacije i taj trend moramo nastaviti”, zaključio je Joković.

Komentari: 1

Pero

20. 04. 2019 - 10:58

Dobro da imaju dje da se najedu kada dodju irvasi a i Krsto se prepao da ne izgubi te goste it Srbije a kada je bila Jugoslavija i dolazli stranci srbe nijesu ni vidjeli.
Novi komentar