Nakon što je pronadjena droga na brodu Jadran

DF: Mornarica iskompromitovana, ministar da podnese ostavku

Demokrtatski front pozvao je ministra odbrane da odmah podnese ostavku na ovu funkciju nakon što je na brodu Jadran pronadjeno oko 50 kilograma kokaina.
Objavljeno: 20. 04. 2019 - 10:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Pošto pripadnici NATO pakta decenijama, od Vijetnama do Avganistana, aktivno učestvuju u švercu ogromnih količina droge, došao je red i na Crnu Goru da postane dio te ,,priče"“, navodi se u saopštenju.

 

Kako se dodaje, nekadašnji ponos oružanih snaga – ratna mornarica- danas je teško iskompromitovan, zato što oni koji upravljaju ovom zemljom ne drže ni do časti ni do vojske, nego su preko noći postali milijarderi baveći se švercom droge, cigara, akciznih roba, i raznim drugim kriminalnim radnjama.

„ Zato se i postavlja pitanje koliko je dosad prošvercovano droge sa onih nekoliko preostalih brodova i patrolnih čamaca, ako se ovolika količina prevozi školskim brodom“, kaže se u saopštenju.

DF ističe da će se vidjeti kome će se prikačiti droga pronađena na ,,Jadranu".

„Ali pošto je režim odabrao da Saša Čađenović upravlja ovom akcijom ne bi nas iznenadilo da ponovo angažuju nekog svjedoka saradnika, poput Saše Sinđelića, koji bi prstom upro u neku poželjnu metu“, kaže se u saopštenju.

 

 

 

Komentari: 3

bobo

20. 04. 2019 - 15:46

Posrbice čudo da nijeste optužiili Đukanovića ,što vas briga za vojsku ona je crnogprska a vaša je srbijanska i Dodikova.
Niksicanka

21. 04. 2019 - 23:24

Nesto se naglo brinu za Crnu Goru, pa me prosto strah za njih, tamo njih.
VOLIM CG

21. 04. 2019 - 22:21

Hahaha, ajte vi pripremite jaja da farbate s Vucicem, jer ce ih neki od vas sljedece godine fatbati u Ziksu, sto vas boli ista crnogorsko, pa ni brod. Ne brinite vi za Crnu Goru, nijeste ni do sad brinuli sem kako bi da je pazarite s komsilukom.
Novi komentar