Zvezda - Budućnost Voli u BG

Ulaznice za majstoricu od sjutra u prodaji

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će prodaja ulaznica za peti meč finala ABA lige protiv Budućnost Volija početi sjutra, 21. aprila.
Objavljeno: 20. 04. 2019 - 15:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zvezda u ponedjeljak od 19 sati dočekuje Budućnost Voli u dvorani "Aleksandar Nikolić" u meču koji će odlučiti šampiona ABA lige.

"Interesovanje za ovaj meč je nezapamćeno i Crvena zvezda bi, na osnovu trebovanja i zahtjeva zainteresovanih navijača, mogla da popuni i stadion 'Rajko Mitić'", navodi se na sajtu crveno-bijelih.

Karte će za taj meč će se prodavati sjutra od 12 sati, u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Cijena ulaznica za tribine A, B, C i D je 500 dinara, za parter B je potrebno izdvojiti 800, za bijelu ložu 1.000, za plavu 1.200, a za VIP ložu 1.500 dinara.

Karte za mjesta pored terena koštaju od 3.000 do 6.000 dinara.

Iz beogradskog kluba napominju da je pri kupovini ulaznica potrebno priložiti ličnu kartu i da jedna osoba može da kupi maksimalno dvije karte.

Klub je istakao i da nijednom navijaču Budućnosti "sa ili bez obilježja kluba" neće biti omogućen ulaz u dvoranu "bez obzira da li on došao organizovano ili samoinicijativno".

"Takođe, kao i pred utakmice 1 i 2, neće biti dozvoljeno grupisanje pripadnika delegacije Budućnosti u obližnjim lokalima, niti će im biti dozvoljen pristup dvorani. U skladu sa reciprocitetom, 3 (TRI) člana delegacije Budućnosti, bez dodatnih članova, biće u prilici da uđu u dvoranu", navodi se u Zvezdinom saopštenju.

Komentari: 1

Sveti duh

20. 04. 2019 - 15:46

Zvezda "fer" kao i uvijek
Novi komentar