Ministarstvo odbrane o zapleni droge na brodu Jadran

Ispitati kako je došlo do sramnog čina, nećemo dozvoliti kaljanje ugleda

Ministarstvo odbrane i ministar Predrag Bošković izrazili su čestitke i zahvalnost pripadnicima Obavještajno-bezbjednosnog direktorata i vojne policije, koji su spriječili zloupotrebu školskog broda "Jadran", na izuzetno obavljenom zadatku.
Objavljeno: 20. 04. 2019 - 17:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vojna policija pretresla je u petak školski brod "Jadran" i pronašla više desetina kilograma droge.

„Naši pripadnici osujetili su i spriječili skandalozni i nečuveni plan zloupotrebe školskog broda "Jadran" od strane kriminalnih grupa“, navodi se u saopštenju objavljenom na Fejsbuk stranici Ministarstva odbrane.

Iz tog resora su kazali da su uvjereni da će Specijalno državno tužilaštvo i policija do kraja ispitati okolnosti pod kojima je došlo do tog, kako navode, sramnog čina i vinovnike privesti pravdi.

„Ta namjera još je skandaloznija imajući u vidu da je brod za njihove kriminalne radnje trebalo iskoristiti u vrijeme redovne godišnje školske obuke studenata Pomorskog fakulteta u Kotoru“, kaže se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Kako se navodi, Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore neće dozvoliti takvo kaljanje ugleda najsvjetlijeg simbola crnogorske Mornarice.

Iz tog resora su poručili da će učiniti sve da još jače i jedinstvenije čuvaju ugled crnogorske Vojske.

„Izražavamo žaljenje zbog neprijatnosti koju su imali studenti i profesori Pomorskog fakulteta, kao i posada broda“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 4

Zoran V. Raičević - Toronto

20. 04. 2019 - 18:40

Teško je ovo komentarisati!
Sveti duh

20. 04. 2019 - 19:05

Nije teško. Neko hoće da uruši ugled Crnogorske vojske
CRNOGORAC

21. 04. 2019 - 07:15

TO JE DJELO SPC NA CELU SA AMFILOFIJEM TO JE NAJACA MAFIJA NA PROSTORIMA BIVSE SFRJ I BALKKANA TO IM JE ZAHVALNICA STO SU PRIMLJENI U C.GORI KA DA SU DOMA IMALI TU DZEMO UDIJELA POSTO I ON ORE ZAJEDNO SA SRBIMA " CETNICIMA"
ASOCIJACIJA..

21. 04. 2019 - 09:29

..."ZAJEDNO SA SRBIMA "ČETNICIMA"....ko se sjeća još ČEKA DAČEVIĆA i ostalih ČINBENIKA PLJEVALJSKOGA ČETNIKOVANJA...koje je "MIRIO MOMIR AŠKI sa onom vojnom jedinicom..mlađanoga komandira METAR I ŽILET"..tijeh krvavije PLJEVALJSKIJE GODINA..via PLJERVALJSKE Bukovice i ostalih stradališta MUSLIMANA iz PLJEVALJSKOGA KRAJA....DEVEDESETIH GODINA PASANOGA KRVAVOGA XX VIJEKA-NAJSRAMNIJEG U POVIJESTI DUKLJE-CRNE GORE!!!! SINJOR CRNOGORAC-šedi krivo zbori PRAVO...tamo tebi u ZRCALO(Njegoš!)....!!!!
Novi komentar