Zenka čestitao Usrks

Ministar za ljudska i manjinska prava, Mehmed Zenka, uputio je čestitku povodom Uskrsa.
Objavljeno: 20. 04. 2019 - 18:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Povodom najradosnijeg katoličkog praznika u ime Ministarstva za ljudska i manjinska prava i u svoje ime, upućujem čestitke nadbiskupu barskom, monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom, monsinjoru Iliji Janjiću, svom uvaženom sveštenstvu i redovništvu i katoličkim vjernicima/ama, kao i protestantskim crkvama i svima onima koji ovaj veliki hrišćanski praznik proslavljaju po gregorijanskom kalendaru.

Neka ovaj sveti i svijetli praznik duše onih koji ga proslavljaju ispuni plemenitošću, neka mir i ljubav gospodare njihovim srcima i domovima.

Duh Uskrsa je u praštanju i harmoniji, i s tim u vezi želim da ovaj veliki hrišćanski praznik protekne u duhovnom miru, razumijevanju i harmoniji. Neka ujedinjuje i ističe trajne etičke postulate u Crnoj Gori.

Želim da Uskrs  podari  vrijednosti  koje sve usmjeravaju ka prosperitetu, srećnijem i blagodetnom životu, u znaku sloge, međuvjerskog i međunacionalnog sklada i poštovanja različitosti po kojima je Crna Gora oduvijek poznata'', čestitao je Zenka

Komentari: 0

Novi komentar