Glumac osnovao kompaniju "Arch Motorcycle"

Kijanu Rivs i njegova kolekcija motora (VIDEO)

Svi smo čitali priče o Kijanu Rivsu, jednom od najpoznatijih i najpopularnijih glumaca današnjice. Znamo da, iako je jedan od glumačkih velikana, živi skromnim životom i trudi se da bude normalna osoba. Vozi se metroom, ne troši milione dolara na gluposti i trudi se da pomogne svojim obožavaocima.
Objavljeno: 20. 04. 2019 - 19:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ipak, Kijanu ne krije da je veliki ljubitelj dvotočkaša. Oni su definitivno jedna od njegovih najvećih strasti. Zbog toga je odlučio da se posveti njima i počeo je da kreira jedinstvene dvotočkaše. Njegova kompanija nosi naziv „Arch Motorcycle“ i kreira motore koji spajaju retro dizajn za modernom tehnologijom. Tako vozači imaju priliku da u sjajnoj vožnji uživaju na “old-school” motorima.

kijanurivsbikesKijanu sarađuje sa poznatim dizajnerom Gardom Holingerom koji je njegov poslovni partner.  Upravo je on odgovoran za ove kreacije. Pošto je riječ o „Custom Made“ motorima koji su jedinstveni, cijena ovih dvotočkaša je prilično visoka. Oni se u prosjeku mogu kupiti za oko 78.000 dolara. Naravno, cijena varira od modela do modela, ali treba da znate da će vam biti potrebno minimum 70.000 ako želite motor Kijanua Rivsa.

Osim što posjeduje firmu koja kreira dvotočkaše, Kijanu ima i prilično veliku i skupocjenu kolekciju motora koje je počeo da kupuje kad je imao samo 18. godina.

kijanurivsbikes2On je u intervjuu za GQ Magazin otkrio da je kao vrlo mlad naučio da vozi motore. Naveo je i da su ga uvijek uzbuđivali skupovi bajkera u njegovom kraju. Tako je nastala njegova ljubav prema dvotočkašima koju gaji i danas.

Pogledajte video klip i sve "mezimce" koji se nalaze u moto fabrici koju posjeduje poznati glumac.


 

Komentari: 0

Novi komentar