Svi kao jedan - došli smo da se borimo

Košarkaši Budućnosti stigli u BG - Želimo titulu!

Košarkaši Budućnost Volija doputovali su u Beograd pred majstoricu finala ABA lige koja se igra sjutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Objavljeno: 21. 04. 2019 - 22:43 Promjenite veličinu teksta: A A A
Kosarkasi Buducnosti stigli u BG - Zelimo titulu!
Sport klub

Nakon što su odbranili "Moraču" u prethodna dva meča, prvotimci kluba iz Njegoševog parka veoma su samouvjereni.

- Velika utakmica nas očekuje. Došli smo da se borimo do posljednjeg daha. Pobjedu niko ne može da obeća, ali borbu možemo. Samopouzdanje nam je na izuzetno visokom nivou, poslije dvije uzastopne pobjede. Znamo da nas čeka veliki pritisak sa tribina, ali odluka će ipak pasti na terenu. U jednom meču sve je moguće, a iznenađenja su isključena jer je jako, jako dobro poznajemo - ispričali su za Sportklub Suad Šehović i Danilo Nikolić.

Noris Kol je bio najbolji u četvrtom meču, a takvu partiju se nada da će ponoviti i sjutra veče.

- Nadam se da ćemo uspjeti da ponovimo partiju iz većeg dijela četvrtog meča. Naravno da očekujem pobjedu. Uvijek očekujem pobjedu - poentirao je Kol.

 

Komentari: 1

Servo

22. 04. 2019 - 06:43

Omlatite ih ovaj put na tom njihovom bunjištu. Snimite i vi nešto od tog lijepog dočeka, da imate kao dokaz. Njihovi kamermani neće snimati kompromitujuće momente, niti će tamošnji mediji o tome jednu riječ zucnuti (za razliku od Vijesti kod nas). AJMO PLAVI, AJMO CRNA GORO.
Novi komentar