Svadba Nevene Božović i crnogorskog pilota koštala 70 hiljada eura

Nevena Božović udala se u Budvi za pilota Nikolu Ivanovića, koji nije žalio para za svadbeno veselje!
Objavljeno: 22. 04. 2019 - 08:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iako se isprva šuškalo kako su sudbonosno “da” izgovorili pred 100 ljudi, zvanica je zapravo bilo 300, a i brojni drugi detalji sa vjenčanja isplivali su u javnost za manje od 24 sata.

– Mladenci su se složili da je najbolje vrijeme za svadbu kraj aprila. Vrlo brzo su se dogovorili da svadba bude u Budvi, odakle je mladoženja rodom, a odmah je i odluka pala da svadbeno veselje organizuju u svečanoj sali jednog hotela. Ta sala je jedna je od najglamuroznijih u Budvi, te je to bio jedan od razloga što su odabrali da baš tu naprave svadbeno veselje. Ipak, morali su da smanje broj gostiju sa planiranih 450 na 300 jer taj prostor ne može da primi više od toga.

– Kada 300 gostiju pomnožite sa skoro stotinu eura, koliko košta ‘stolica’ u hotelu, jasno je da su na svadbeni ručak potrošili nekoliko desetina hiljada eura. Osim toga, Nevena je tražila i da ambijent bude specijalno dekorisan za svadbu, da svaki sto bude ukrašen buketima svježeg cvijeća, ali i da na svakoj stolici goste dočeka mali znak pažnje od mladenaca – ispričao je izvor blizak ovom paru.

nevena-bozovic-instagram

– Nevena je oduvijek željela da se uda u vjenčanici koja je specijalno kreirana za nju, te je angažovala jednog od naših najpoznatijih dizajnera za tu priliku. Dala mu je osnovne smjernice kako želi da izgleda njena vjenčanica i na kraju je dobila ono o čemu je maštala, pa nije žalila što je za haljinu na kraju dala 5.000 eura.

– S druge strane, Nikola se odlučio za klasično crno odijelo sa potpisom stranog dizajnera, koje ga je koštalo upola manje nego Nevenina vjenčanica. Nevenina želja je bila da Petar Grašo otpjeva pjesmu za prvi mladenački ples, a Nikola joj je ispunio tu želju i nije mu bilo mnogo da iskešira 15.000 eura, koliko je hrvatski pjevač tražio. Osim toga, Nikola je angažovao i Jelenu Tomašević, koja je zabavljala goste nakon Graša, dok su za dobru atmosferu na svadbi bile zadužene djevojke iz benda Frajle – zaključio je izvor.

 

Komentari: 5

pobro

22. 04. 2019 - 08:51

kako rece jedan čoek, jedino gore od malogradjanstine je budvanska malogradjanstina.
@pobro

22. 04. 2019 - 10:09

Ti si pobrkao lončiće. Mladoženja , koji je iz Budve nije ništa tražio, nego ova gospođa koju je oženio. On joj normalno udovoljio, jer je ženi iz ljubavi, a ima. Ne znaš ti pobro što je ljubav. Inače, maldoženja je sin pok. Mira Ivanovića, bivšeg gradonačelnika Budve, koji potiče iz vrlo ugledne i imućne porodice Ivanović. Neka mu je sa srećom.
Plavuša

22. 04. 2019 - 10:12

Pa šta, to uopšte nije mnogo novca za jet set. To je jedna od skromnijih svadbi.
7613

22. 04. 2019 - 17:08

Kakve gluposti pisete koga je stalo koliko su potrosili za svadbu . Vjerovatno samo njima to je kompleks kod nas . Imam prijatelje koji su potrosili po 150 200 hiljada ali su anionimni ili normalni i neiskompleksirani . Toliko o mladencima
bdgf

23. 04. 2019 - 07:59

ko se jos danas zeni a da je pri zdravoj pameti? i to da placa ove sume. neces ti dugo vec ce ti uzet i to sto imas.
Novi komentar