Ubijeno troje djece najvećeg danskog milijardera

Vlasnik ASOS-a i najveći danski milijarder Anders Holč Povlsen je objavio da je troje od četvoro njegove djece ubijeno u terorističkom napadu na Šri Lanki tokom Uskrsa, prenosi Dejli Mejl.
Objavljeno: 22. 04. 2019 - 10:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Povlsen je drugi najveći privatni zemljoposednik u Velikoj Britaniji i najveći deoničar ASOS-a.

Danski milijarder Anders Holč Povlsen (46), vlasnik je međunarodnog lanca trgovina odećom Bestseler (sadrži modne marke Vero Moda i Jack&Jones), najveći deoničar britanske onlajn trgovine ASOS i drugi najveći dioničar njemačke onlajn trgovine Zalando.

 

Vest je za BT potvrdio Džesper Stubkier, direktor komunikacija u firmi Bestseler.

- Nažalost, potvrđujemo tužnu vijest. Molimo vas da poštujete privatnost i nemamo daljih komentara - rekao je.

 

Komentari: 4

Zoran

22. 04. 2019 - 13:31

Žali Bože. Pretužno. Što će mu sad pare.
zorka

22. 04. 2019 - 13:57

Žalosno........a i ti Zorane se žalostan sa ovim komentarom
Zoran

22. 04. 2019 - 20:36

zorka, ne znam što je žalosno u mom komentaru, pitanje je da li si ti dovoljno inteligentan ili inteligenta da shvatiš suštinu. A to je da mu ništa više ne znači materijalno bogatstvo koje ima jer bi sve dao da opet bude sa njima. Sram te i stid bilo, prvo raznisli pa onda komentariši.užasna tragedija, ne dao Bog tako nešto mikome.
Uzas, jadni covjek

22. 04. 2019 - 17:43

Toliko jadnih ljudi je nestradalo od teroristickih ludakakoji vode vjeski rat, a CNN, FOX i ostale svjetske media kuce samo povrsno prenose vijesti. Zasto? Zasto sto oni nijesu pripadnici "speciojalne" grupe nego su samo "tamo neki hriscani". Sram vas bilo. Ne daj Boze da se ovo mene desilo, da sam na mjestu ovog jadnog covjeka svaki cent bih potrosio da unistim svaki trag i sjeme od ovih terorista, i dusu bih Djavolu prodao da ovo uspijem. Moje ikreno saucesce ovom jadnom covjeku i njegovoj familiji.
Novi komentar