Saopštili iz MBA

Sajam poljoprivrede opravdao očekivanja

Namjera organizatora da i ovaj Sajam poljoprivrede bude podsticaj intenziviranju saradnje poljoprivrednika sa sektorima turizma i trgovine se ostvarila.
Objavljeno: 22. 04. 2019 - 12:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, predstavnici jednog broja hotela i trgovinskih lanaca su napravili dogovor o saradnji sa poljoprivrednim proizvođačima.

Dakle, cilj Sajma nije prodajnog karaktera, već prvenstveno uspostavljanje kontinuirane saradnje ova tri sektora.

To je veoma važno jer na taj način sektori turizma i trgovine bogate svoju ponudu, istovremeno promovišući domaće proizvode i njihov nesumnjiv kvalitet.

U MBA smo uvjereni da su svi ovakvi i slični događaji neophodni, jer svaki, manje ili više, dodatno utiče na intenziviranje saradnje ova tri sektora, što i jeste cilj, kako javnog, tako i privatnog sektora.

Kao inicijator i ovog, trećeg Sajma poljoprivrede, MBA izražava zadovoljstvo što je kod predstavnika Glavnog grada naišla na razumijevanje i spremnost da u organizaciji ovog događaja aktivno učestvuju.

Naravno, tu je veoma važna kontinuirana podrška svih resornih ministarstava i Instituta za preduzetništvo i ekonomski razvoj.

Vjerujemo da će ovaj Sajam definitivno postati tradicionalan i da će sve više biti važno mjesto povezivanja i snaženja saradnje poljoprivrednih proizvođača i predstavnika sektora turizma i trgovine. Jer, upravo njihovo snažnije povezivanje obezbjeđuje i ukupan razvoj naše ekonomije.

Komentari: 2

Brat

03. 05. 2019 - 10:22

MBA, svaka vam čast! Vaš doprinos je ogroman.
Poljoprivreda

06. 05. 2019 - 09:52

Dobar primjer podsticaja nas poljoprivrednika mrcnih, da nas neko makar zovne a da nas ne opeljesi za ucesce.
Novi komentar