Saopšteno iz Uprave policije

Cetinjanin uhapšen zbog pokušaja iznude

Cetinjska policija uhapsila je Đ. K. (24) iz tog grada, zbog sumnje da je pokušao da izvrši iznudu na račun sugrađanke S. V, tako što je imao namjeru da sebi ili drugome pribavi protivpravnu imovinsku korist upotrebom sile ili prijetnje.
Objavljeno: 22. 04. 2019 - 15:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Policija je postupila po prijavi oštećene i uhapsila Đ. K. On je priveden tužiocu koji je za njega odredio zadržavanje u policijskim prostrijama do privoda sudiji za istragu zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

– Službenici OB Cetinje, vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova oganizovanih kriminalih gupa teritoriji opštine Cetinje, kontrolisali su 201 bezbjednosno interesantno lice sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića, Budve i drugih mjesta i tom prilikom sankcionisali 17 bezbjednosno interesantnih lica.

Osim toga, cetinjska policija je, postupajući na osnovu operativnih saznanja, privremeno oduzela šest vozila koja su u vlasništvu bezbjednosno-interesantnih lica sa područja Cetinja, radi vršenja provjere. O svemu je obaviješten državni tužilac u ODT u Cetinju – ističu iz Uprave policije.

Komentari: 0

Novi komentar