Kazao na sjednici Ivan Brajović

Rast SD-a nezaustavljiv

Snaga Socijaldemokrata (SD) u svakoj opštini u Crnoj Gori sve veća i da je to nezaustavljiv proces, kazao je predsjednik SD-a Ivan Brajović na sjednici OO Bar.
Objavljeno: 22. 04. 2019 - 17:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je saopšteno iz SD-a, Brajović je izrazio zadovoljstvo radom barskog odbora.

"Rezultat vašeg odbora je jedan od najboljih rezultata Socijaldemokrata na lokalnim izborima prošle godine. Iza tog rezultata stoji veliki rad svih članova i aktivista SD Bara, ali stojite i svi vi lično, kao građani koji u Baru uživaju veliki ugled i povjerenje. Zbog toga sam veoma ponosan, a vama neizmjerno zahvalan", kazao je Brajović.

On je, kako dodaju iz OO Bar, konstatovao da je snaga te partije u svakoj opštini u Crnoj Gori sve veća i, ocijenio da je to nezaustavljiv proces.

"Kako sada stvari stoje, a na osnovu naših procjena, proces jačanja Socijaldemokrata se nastavlja i možemo očekivati još bolje rezultate. Siguran sam da će to biti slučaj i u Baru, jer partiju čine prije svega ljudi, a Socijaldemokrate zaista čine časni, pošteni, odgovorni ljudi koji vrijedno rade na sprovođenju programa kojim činimo Crnu Goru boljom, zaključio je Brajović.

Potpredsjednik SD-a, Damir Šehović, zahvalio se svim prisutnima na dosadašnjem angažmanu u partiji. On je dodao da je Bar uvijek znao da čuva multikulturalno biće Crne Gore.

"Barani su dobro prepoznavali i kroz istoriju, a i danas, da jedni bez drugih ne možemo, već da smo jedni drugima potrebni. Zato je Bar uvijek bio grad socijaldemokratije i grad Socijaldemokrata", zaključio je potpredsjednik SD-a.

Predsjednik OO SD Bara i potpredsjednik SD-a, Mićo Orlandić, izrazio je zadovoljstvo radom odbora kojim rukovodi. On je dodao da bez obzira na odličan rezultat u Baru, kojim su, kako je kazao, svi bili zadovoljni, svakodnevno rade da bi ga poboljšali.

"Socijaldemokrate Bara, kroz stalne razgovore sa našim sugrađankama i sugrađanima, bilježe sve potrebe koje oni ističu, a tiču se našeg grada, kako bismo, kao dio lokalne vlasti, učinili njihov život boljim i kvalitetnijim. Zato sam uvjeren u naš rast do ovog trenutka i zato sam uvjeren u naš rast u svim narednim trenucima i na svim izborima koji nam predstoje", rekao je Orlandić.

Komentari: 8

+

22. 04. 2019 - 18:04

Za suverenu proevropsku CG - dobra vijest
Milos

22. 04. 2019 - 18:07

Hahahahahahah
Ranjo ugledni

22. 04. 2019 - 20:32

Pitaj Ranja smije li se on.
Lekso

22. 04. 2019 - 18:15

Upravo čekamo saopštenje SD oko vrtića, DUP-a, Morskog dobra prema Baru, Luka Bar, Kontejnerskim terminalima, slobodnoj zoni,....Itd.. Gospodo iz SD ne imitirajte Demokrate..
Sijarić

22. 04. 2019 - 18:27

Milo, Milo, Milo...
Mićko

22. 04. 2019 - 22:55

SD, definitivno ste van vremena i situacije u kojoj se država nalazi. Ne komentarišete što na protestima nema državne zastave, a viču "mi smo država". Funkcionišete po " baba se češlja, a kuća gori... Đe ste, đe ste...?
Sa Vijesti ?

22. 04. 2019 - 23:47

A sto oni ? Pa mozes ih optuziti sto ne komentarisu stosta drugo, kao i sve ostale u CG? Da ti ne radis u Vijestima?
Mićko

23. 04. 2019 - 00:15

A, čiji si ti...? A..?
Novi komentar