Na prigodnoj ceremoniji

Potpisan ugovor između Hotela Verde i InterContinental Hotels Group

Ugovor između Čelebić City (Verde complex) i InterContinental Hotels Group potpisan je danas, u hotelu Verde.
Objavljeno: 22. 04. 2019 - 23:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

Svečanosti povodom potpisivanja ugovora su prisustvovali brojne zvanice, među kojima i ministar održivog razvoja i turizma, gradonačelnik Podgorice, zamjenik gradonačelnika Podgorice, predsjednik kompanije Čelebić, zamjenik potpredsjednika za razvoj za južnu Evropu, InterContinental Hotels Group, regionalni menadžer Intercontinental Hotels Group, predstavnici medija i ostali. 

Hotel Verde koji posluje u okviru Čelebić grupe dogovorio je saradnju sa jednom od vodećih svjetskih kompanija u turizmu - InterContinental Hotels Group (IHG).

U okviru IHG grupe posluje nekoliko renomiranih brendova, poput InterContinentala, Regent, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Six senses, itd.

celebic0

Prošle godine IHG je kreirao novi brend vocopod čijom će franšizom hotel Verde poslovati od kraja tekuće godine.

Voco karakteriše neformalnost i šarm individualnih hotela, sa kvalitetom i sigurnošću koju pružaju svjetski respektabilni brendovi.

Pored brenda Voco, potpisan je ugovor i za novi hotel Holiday Inn Express, čije se otvaranje planira sredinom 2020. godine.

Značaj dolaska svjetskog renomiranog brenda InterContinental Hotels Group (IHG) u Crnu Goru od izuzetne je važnosti za Verde complex i Čelebić grupu, kao i za turističku promociju naše zemlje.

Komentari: 0

Novi komentar