Zbog nasilničkog ponašanja

Odložen pretres DF-ovcima

Suđenje poslanicima Demokratskog fronta Marini Jočić, Branku Raduloviću, Milanu Kneževiću i Milutinu Đukanoviću, koji se terete za nasilničko ponašanje u holu Skupštine u februaru 2017. godine, odgođeno je za 24. maj.
Objavljeno: 23. 04. 2019 - 11:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Proces je odgođen jer poslaniku Milutinu Đukanoviću nije uredno uručen poziv za pretres, a ni troje ostalih optuženih se nije pojavilo pred sudom.

Sutkinja Željka Jovovič kazala je da je za Kneževića poziv za suđenje primila njegova majka.

Jočić, Knežević, Đukanović i Radulović su optuženi za nasilničko ponašanje zbog incidenta koji se desio 15. februara 2017. nakon što je parlament ukinuo imunitet liderima DF-a Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću.

Poslanici Fronta tada su, nakon završetka glasanja, ušli u hol Skupštine, vrijeđali i nasrtali na poslanike DPS-a, a teži incident spriječilo je skupštinsko obezbjeđenje. Branko Radulović htio je tada fizički da se obračuna sa poslanikom DPS-a Miodragom Radunovićem uhvativši ga za vrat, a poslanik Milan Knežević se unio u lice poslaniku DPS-a Miodragu Vukoviću.

Milutin Đukanović uputio je teške riječi predsjedniku Administrativnog odbora Luiđu Škrelji na nacionalnoj osnovi. Poslanica Fronta Marina Jočić u jednom od hodnika ošamarila je Martu Šćepanović iz DPS-a, što nijesu snimile kamere.

Komentari: 4

Gask

23. 04. 2019 - 12:02

Podrška za DF!
65903

23. 04. 2019 - 19:01

Koje je ovo čeljade?
SDP

23. 04. 2019 - 13:25

Ovo su Rankovi ugledni parlamentarci i materijal za "slobodnu i demokratsku" Crnu Goru.
L Dabanović

24. 04. 2019 - 06:15

Svi ste vi postali zlotvori svojeg ponosnog crnogorskog naroda i države-kad ste se prodili narodu otrcana srpstva Srbije-da time udovoljlite neke svoje lične i naopake želje i rabote-bez obzira što tim brukate i crnogorsku i rođenu braću i buduća potomstva.Danas je svakom prošlost na viđelo-izliječenismo zaborava/amnezije iz 1918-koju su nam đedovi zbog pogibije svoje đece ili koristi prečutali a time crnogorskom i svojem porodu nanijeli 100 X više zlo od svakog neprijatelja.Neprijatelj kad je jači uništi odraslu generciju ali im porod opstane i odan-a naši stari ćutanjem su odrodili najmanje 3 generacije a njihovo potomstvo zatrovali otrcanim srpstvom Srbije.A vi takvi da dobro i napredak želite svojem crnogorskom narodu i državi vrnuli bi se svojoj crnogorskoj i rođenoj braći.A time i da je vlast najgora postala bi 100 X bolja i za primjer bila Evropi i regionu.
Novi komentar