Poznat po brojnim filmovima

Preminuo glumac Igor Pervić

Srpski glumac Igor Pervić preminuo je jutros u 52. godini, u svom stanu.
Objavljeno: 23. 04. 2019 - 13:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

Od zlatnog dječka domaće kinematografije, Igor Pervić je brzo postao neko čije se ime, nažalost, povezuje sa teškim drogama.

Glumio je u mnogim filmovima kao što su "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", "Sivi dom" i poznatim serijama "Ranjenik", "Vuk Karadžić", a prvi put se pojavio na javnoj sceni sa samo sedam godina.

Rođen je u Beogradu 29. oktobra 1967, a i sam je priznao kako je počeo da uzima drogu.

"Jedna djevojka, pokoj joj duši, koja je sada mrtva... Ja sam bio strašno zaljubljen u nju... Imao sam motor, "tomos automatik", tad sam imao nekih 17 godina. To je tada bilo ne možeš da zamisliš, imati taj motor. I ja je stavim na motor i ona mi kaže: "Ajde, vozi me na Novi Beograd, imam nešto hitno tamo da završim". Ja vidim njoj nešto nije dobro, a ja tada stvarno nisam ništa znao o teškim drogama. Došli smo do zgrade i ona me pošalje na treći sprat. Za nju sam bio spreman sve da uradim. Nađemo se mi na trećem spratu i ona poslaže sve "rekvizite", ja gledam zapanjeno šta to ona tamo krčka... I stavi ona meni špric, a ja sam se igle bojao kao groma. I ja naravno da bih tu djevojku očarao, onako mlad i glup, kažem hajde. Okrenem glavu na drugu stranu i ona mi to uradi. Nije jedan dan prošao, ja sam se ponovo... To. Nikad nijesam uzimao na nos. U početku nam nije trebalo mnogo para, ali kasnije", pričao je Igor.

Potom je upoznao svoju veliku ljubav, pjesnikinju i književnicu Jasminu Holbus, koja mu je pomogla da prebrodi težak period.

 

Komentari: 4

Мирослав Ђукић

23. 04. 2019 - 14:20

Туга... Улудо протраћен живот. Памтићемо његове улоге.
Aus

23. 04. 2019 - 15:15

Sta radis na ovom portalu? Imas daleko blize tebi. Sugerisem ti in4s.net.
Mирослав Ђукић

24. 04. 2019 - 14:45

Aus, хвала на сугестији. Размотрићемо, али тешко. Мени је Админ на овом сајту драг. Нећу да га разочарам!
Мирослав Ђукић

23. 04. 2019 - 16:33

PRIDRUZICU MU SE
Novi komentar