„Istrajati u prevazilaženju krize“

SDP: Spremni smo da, uprkos blaćenju, pokušamo da očuvamo vlast u Kotoru

Opštinski odbor (OO) Socijaldemokratske partije (SDP) Kotor u cjelosti je podržao osnovanost zalaganja Odborničkog kluba u Skupštini Opštine (SO), koji je, kako kažu, uporno i javno iznosio posljednih godinu i po dana u SO.
Objavljeno: 23. 04. 2019 - 20:45 Promjenite veličinu teksta: A A A
SDP: Spremni smo da, uprkos blacenju, pokusamo da ocuvamo vlast u Kotoru
Ilustracija

OO partije ovlastio je Odbornički klub da istraje i na sve tri tačke iz Poziva Predsjedništva SDP-a za prevazilaženje političke krize u Kotoru na sjutrašnjoj sjednici. OO ponovo sitiče spremost da i dallje uprkos kontinuiranom blaćenju bez presedana, od pojedinih članica vladajuće većine, pokuša očuvati vlast unutar postojeće većine pokušavajući dat skroman doprinos borbi građana na protestima ʼOdupri se – 97.000ʼ“, piše u saopštenju SDP-a Kotor.

Komentari: 3

Putem PZP

23. 04. 2019 - 21:40

Nadam se da necete preko cenzusa sljedeci put, pa cete se prisljamcit nekom od prosrpskih stranaka
Ma, da

23. 04. 2019 - 22:38

Moraju oni s "uglednim parlamentarcima"
A, neka

23. 04. 2019 - 23:50

"Uprkos blacenju", opet dajes ruku hegemonistima! Ranko, Ranko, nijesi svu pamet svijeta popio, vjeruj, a opet mrcis, jadis, ores ovu zemlju sa onima koji bi je za noc zubima raskomadali. Ranko, Ranko, ne vjerujem da su svi u tvojoj partiji saglasni s tobom, svasta se prica, a tebi se i dalje cini da radis za Crnu Goru. Ne radis, covjece!
Novi komentar