SDP: Nema vlasti sa DPS-om, današnja odluka protivna našoj politici

„Atmosfera  linča i uvreda  koju doživljavaju odbornici  i od kojih tražite podršku je bez presedana u skupštinskoj istoriji ove Crne Gore. Sve vrste uvreda prema damama, pa i na nacionalnoj osnovi od strane ovih koji  „brane Kotor“ od demokratije,  nikada Kotor nije vidio, a ni čuo. Na sreću, ovaj  put nije bilo sapaljivanja.  Atmosfera ABA  lige je danas bila pred Skupštinom opštine Kotor“, naveli su iz SDP-a.
Objavljeno: 24. 04. 2019 - 15:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dodali su da je sada očiglednije i  jasnije kako  takozvane Demokrate shvataju  saradnju  –  kao uvrede i ucjene.

„To ne opravdava one odbornike SDP-a koji  nijesu  uvažili mogućnost  da se kroz prekid sjednice  Skupštine opštine ostavi prostor za prihvatanje Poziva Predsjedništva SDP za prevazilaženje krize u Kotoru. SDP je kroz odluku Predsjedništva dao smjernce za mogući dogovor,  pa je današnje ponašanje  ovih odbornika SDP-a protivno politici isakzanoj u Pozivu Predsjedništva“, objasnili su.

Potprredsjednik opštine iz SDP-a je jasno iskazao stav da ne želi uzeti  bilo kakvu odgovornost za dalja dešavanja u Kotoru, gdje je zbog stolice jednog čovjeka čitav grad utonuo u političko i pravno nasilje.  

„Čovjeka, koji  je  bezakonjem  DPS-u u Luci omogućio ono što ni DPS nije mogao dok je vladao.  SDP Crne Gore ostaje privržen svojim obavezama iz Sporazuma za budućnost i neće dati sagasnost  za formiranje bilo koje većine u Kotoru koja nije u duhu Sporazuma“, zaključili su u saopštenju.

Komentari: 4

Prčanj

24. 04. 2019 - 16:40

Koji su to dbornici sdp odbili preporuku Predsjedništva sdp/a !!! Treba ih isključiti iz Partije ako je tako, u suprotnom GO SDP treba da smijeni Predsjednštvo. To je Statut i ozbiljna politika. Karte na sto.
SlavkoBa

24. 04. 2019 - 16:57

Sto se ne ugledate demokrate na Dragoslava Scekica u Berane kako se odgovorno vrsi vlast pogledajte kakvu je širinu pokazao zaposlio je u Opstinu Berane predsjednika Oostinskog odbora Sdp Pavicevica i ako Pavicebuceva stranka nije presla cenzus. I ko kaze da nekoze da se saradjuje sa Sdp-om kako mi mozemo sa Krivokapicem u Berane .
Enes, Bar

24. 04. 2019 - 17:44

Podržavam odbornike SDP. Da je sreće i ostatak stranke bi tako radio. Što će vam ovi Mandići, Knežević i Bečići?
Jest bogu mi...ABA liga...

24. 04. 2019 - 17:55

...ka i na staru srpsku godinu-1989..u Kotoru na pjace i pjacte ista braća gologu..ća-PIONI-ri kasapina i grobara sa Dedinja..Ranko i kompanija bella-predvođeni "Maricom i Ivicom" iz današnje-jučeranjeSuDoPerice sa dvora gospodara Crne Gore-oboriše tada Kotorsku legalnu i legitimnu vlast..zarad samo jednog "zadatka" spas srptva i kosova...
Novi komentar