Žao im zbog opozicionog nejedinstva

SNP isključio odbornike iz Kotora iz stranke

Opštinski odbor SNP Kotor izražava žaljenje zbog opozicionog nejedinstva  koje je danas demonstrirano a povodom današnje sjednice SO Kotor. Funkcioner Demokratske Crne Gore Vladimir Jokić razriješen je danas sa funkcije predsjednika Opštine Kotor na predlog koalicionog partnera Socijaldemokratske partije.
Objavljeno: 24. 04. 2019 - 17:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kotor je grad koji je potpuno devastiran od strane bivše vlasti, predvođene DPS-om, i stoga se ne smije prepustiti ponovo njima na upravljanje, navodi se u saopštenju.

"Zbog šire javnosti OO SNP Kotor saopštava da Aleksandra Sindik, Mićo Dobriša i Milorad Vukšić, nisu više članovi SNP i ne mogu se predstavljati odbornicima SNP jer su odlukom opštinskog odbora isključeni iz partije.

Oni su, praktično, sami sebe isključili, jer su po Statutu partije bili dužni da podnose izvještaj o radu, nisu održavali sjednice kluba a  nisu htjeli ni da prisustvuju sjednicama Izvršnog i opštinskog odbora SNP Kotor", zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 2

Posteno

24. 04. 2019 - 18:43

Je li odje kriv Ranja ili BACKO/ sos Jonica/.
cg bluz

26. 04. 2019 - 14:27

SNP neda svojim clanovima da imaju glavu. Cim neko ima svoj mozak oni ga urnisu. Eto, to je ta tvrdoglava stranka koja je iznjedrila rusitelje ove drzave. Zato i nema napretka s njom.
Novi komentar