Reagovanje na izjave Nebojše Čovića

Ivana Šebek: Bojim se za svoju bezbjednost

Apelujem da se žene zaštitite od crtanja meta i poziva na nasilje: Kao žena, ćerka, sestra, osjećam se ugroženo od strane gospodina Nebojše Čovića, poslije brojnih uvreda, neistina, crtanja mete, te zadiranja u moj lični i porodični život, koje je iznio na televiziji Happy 24.04.2019., navodi Šebek u reagovanju.
Objavljeno: 24. 04. 2019 - 19:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Gospodine Čoviću, otac mi nije živ da ove Vaše gadosti sluša, gleda i čita, uz rezervu da je možda iz Vaše vizure civilizovano ovako se obraćati i posredno prijetiti ženi, te sijati strah.

Medjutim, ovo što ste izgovorili, te pokazali fotografije iz mog licnog života, na televziji sa nacionalnom frekvencijom, sve je, osim civilizovano.

I da, ako Vam je cilj bio da me uplašite – uspjeli ste, znamo svi da ste opasni i da crtate mete ljudima koji drugačije misle, te sportski navijaju za neki klub. Plašim se i Vas i onih koji ovakvim istupima mogu da budu inspirisani na nasilje.

Uvrede na moj račun i da pretrpim nekako, ali dirnuli ste u moju porodicu, koju volim najviše na svijetu, a to je pušteno u etar na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Elementarno ste dezinformisali javnost, rekli neistine. Ostrvili ste se na mene i moju porodicu, a ja sam samo žena, sa skromnim znanjem iz košarke.

Zemlja koju volim je Crna Gora, zemlja koju poštujem, kojoj dobro mislim takodje, jeste Srbija.

I da, jedinu istinu koju ste rekli je da uživam u Beogradu i cijenim i volim porodicu i prijatelje koje imam tamo. Znate iz Crne Gore sam i kosmopolita sam.

Pored toga sam podržavalac srpskih tenisera, a kada Srbija igra sa drugom državom, radujem se svakom uspjehu u sportu Vaše zemlje, osim onom u kojem se nadmeće sa mojom Crnom Gorom.

Pokušaću damski, kulturno i civilizovano da Vam objasnim, a nadam se da ćete me razumjeti – besramna je neistina da sam nazvala pogrdno Srbiju ikada, loše su vas informisali, rekla bih, zlonamjerni, koje ste vjerujem, u žaru želje da me izvrijedjate, kontaktirali.

Apelujem na sve da se uzdrže od raspirivanja mržnje po nacionalnoj osnovi, te mržnje prema ženama, zaključuje Šebek u reagovanju.

 

 

Komentari: 12

Sajkaca

24. 04. 2019 - 19:29

G-ce Sebek, vase reagovanje je zapanjujuce. Treba da reagujete i demantujete ako Vas indivudao kao Covic pohvali. Kada neko iz drustvenog taloga nekoga kritikuje to je komplimet, znaci da ne pripada tom miljeu. Zahvalite mu se.
@ za sjeklocu

24. 04. 2019 - 21:16

Slazemo se Sjekloca ali.....Covic ima moc i hiljade idiota koji su ga slusali sada misle stvarno da je Sebek neprijatelj srpstva pravoslavlja svetosavlji i slicne budalastine.E sad bi po mojemu Kosarkaski savez CG trebao da stane iza nje i da trazi od evropskih kosarkaskih organizacija da one stanu na put idiotima i ratnim huskacima koji crtaju mete novinarima.ILI DA OVAKO POSTAVIM PROBLEM:DALI TREBA UCESTVOVATI NA SPORTSKOM TAKMICENJU ZBOG KOJEGA MOZETE BITI ZIVOTNO UGROZENI ZBOG IZGOVORENE PA I POGRESNE RIJECI.
RofZ

24. 04. 2019 - 19:31

Trebalo bi pokrenut jednu peticiju za zabranjivanje Happy TV na frekvencijama u CG
Beogradske ..ine

24. 04. 2019 - 20:09

Milomiru Mariću do kraja života zabraniti ulaz u Crnu Goru. Nema ih premnogo koji nanose veću štetu ugledu Crne Gore.
LUKA P

24. 04. 2019 - 20:38

G-din Čović je jedna ljudska i svakakva druga pič....a. Tako je preko Budućnosti opleo po Crnoj Gori da je to neviđeno. Tolika mržnja, bruka!
Београђанка

24. 04. 2019 - 21:37

Небојша Човић је ратни градоначелник Београда , Милошевићев "мали од кужине" од 1992. Он овим претњама једној жени, уз то угледној новинарки, показује да је припадао ратно-хзшкачким структурама чије су војне и паравојне снаге вршиле злочине у БиХ и Хрватској. Отуда његове веште инсинуације, лажно прикативање догађаја око КК Будућности, руководтва клуба и уопште непријателјска пропаганда према Црној Гори и Црногорцима. . Желим ипак да му поручим да ово нису деведесете.
badžana

24. 04. 2019 - 22:46

Ništa neocekivano od ...lice Čovića. Ivana uz tebe smo. Ne sjekiraj se, kaže se pas koji laje ne ujeda.
Tara

24. 04. 2019 - 22:57

Nevjerovatno kako neke osobe,u ovom slucaju neki Covic..mogu biti primitivni..zajedljivi i nekulturni..veliko Fuj! Ivana treba da bude zasticena..od ovih bahatih nacionalista..primitivaca Predajte tuzbu protiv njega..!
GRADJANSKI

24. 04. 2019 - 23:32

Pa i da ste g-ice Sebek sto grdno pozborili protivu Srbije, a poslije svega onoga u beogradskoj dvorani sporta - dja'olje stete ne bi bilo! Da im se ("tamo njima") sve najcrnje na planeti rekne - bilo bi spram zaslugah - i da im je malo! Strah Vas je ocigledno doveo do ovolikog snishodljivog ubjedjivanja da zelite Srbiji svakoje dobro, da navijate za Srbiju, itd., itd.! Licno mnim da su Srbija i Srbalji Crnoj Gori i Crnogorcima damno zasluzili da im zelimo sve najgrdje!
Freeman

25. 04. 2019 - 09:23

Sport je kao i politička i finansijska moć u rukama najgorih,kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori.To na kraju ne može na dobro izaći !.
Kaži o čemu se radi???

25. 04. 2019 - 10:18

Zašto ne objavite šta Čović kaže, šta si to pričala protiv Srbije, da znamo što se Čović i Srbija ljute na tebe??????? Ovako pojma nemamo o čemu pričaš????
Rašo

25. 04. 2019 - 19:11

G-ce Šebek kamo sreće da svi Crnogorci u Srbiji imaju odnos prema Crnoj Gori i Srbiji kao Vi , ali nažalost nije tako, većina njih se odrekla svoje domovine i sad su veliki Srbi. Vama svaka čast, vi ste pravi ljudski karakter , i oličenje prave ponosne Crnogorke. A što se tiče Čovića, njegov karakter i njegove ljudske vrline poznate su svakom i nemoj da te njegove kritike zabrinjavaju.
Novi komentar