Srpska glumica izjavom izazvala buru po društvenim mrežama

Mirka Vasiljević: "Žensko da zaćuti kad treba, opstaje brak i dobije šta hoće"

Glumica Mirka Vasiljević sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje djece i kaže da nije uvijek lako uklopiti posao i porodicu. Međutim, njena izjava o tome kako vaspitava ćerku postala je viralna i izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama.
Objavljeno: 24. 04. 2019 - 20:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Da mora da zna da je žensko, a to podrazumijeva da mora da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna", rekla je ona u "Premijeri" i dodala šta je bitno da bi veza opstala.

Portal Kurir.rs prenosi i izjavu Mirkinog svekra, legendarnog fudbalera Duleta Savića na tu temu, a on kaže da glumica nije izjavila ništa loše.

"Neću, gdje ću ja snajku da komentarišem u novinama, nije lijepo. Samo mogu da kažem da Mirka bolje zna od mene kako treba sa ćerkom, jer sam ja gajio sina."

 

Komentari: 2

[email protected]

25. 04. 2019 - 02:49

Kako ne znas savicu kad si ubijedio srbiju da si bio neki fudbaler sve ostalo je lakse
Nadalina

25. 04. 2019 - 04:06

Pa, nije ništa slagala - generacije i generacije tamošnjih žena upravo tako vaspitavaju svoje ćerke: "Lažite, ćutite, trepćite, pućite se, mudrujte, pravite se da ništa ne kapirate i da su muškarci glavni - a sve da bi dobile ono što želite!" Samo ludi Crnogorci vaspitavaju ćerke kao Spartanci. O jadu nas zabaviste - mi moramo sve da umijemo, možemo, hoćemo, znamo, smijemo, imamo, mislimo, kažemo.... - a da bi dobile jedno veliko, neupotrebljivo ništa! I to muškog pola, dok je rod vrlo upitan!
Novi komentar