Radnici Arome i Konto diskonta ne rade na Vaskrs

Trgovački objekti Domaće trgovine, u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Konto diskonti, neće raditi u nedjelju.
Objavljeno: 26. 04. 2019 - 07:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Izvršni direktor Domaće trgovine Ivan Šćepanović saopštio je Pobjedi da su odlučili da zatvore prodavnice na Vaskrs kako bi svi zaposleni proveli praznik sa svojim porodicama.

“Zadovoljstvo naših radnika nam je izuzetno važno, kao i poštovanje želje da ovaj veliki praznik provedu sa svojim porodicama. Praznici su dio naše tradicije koju treba poštovati, te bez obzira na vjersku pripadnost to su momenti kada svi želimo da budemo u krugu porodice i prijatelja”, kazao je Šćepanović.

Prema njegovim riječima Domaća trgovina je velika kompanija koja ima 1.196 zaposlenih.

“Kao tim, zajedno dijelimo univerzalne vrijednosti i način rada, tako da kroz strateški pristup nastojimo da organizujemo poslovanje kako bi i pored zakonom predviđenih prava, obezbijedili i dodatne benefite”, kazao je Šćepanović.

On vjeruje da će i potrošači podržati odluku ovog trgovačkog lanca da za Vaskrs ne otvara svoje markete. Šćepanović im se zahvalio na razumijevanju i poželio lijepe i ugodne predstojeće praznike.

Komentari: 1

Bosko M

26. 04. 2019 - 17:01

Toliko je dobro tim zaposlenima tamo da bjeze od te harmonije i arije od tih gonica robova! Sto doticni ne saopsti kolika je plata prodavacici i ostalom prodajnom osoblju i koliko mu je ljudi iz uprave otislo u poslednjih par mjeseci? Prodje vise naroda kroz tu firmu nego na autobusku. Sto ne saopsti kako daju otkaze zaposlenima, kako se placa prekovremeni rad, radne subote i nedjelje i kako se postuje zakon o radu? Zna cijela CG kakav je nesojluk od menadzmenta tamo okupljen i kako je sve jadno organizovano tamo, pa nije bas najjasnije cemu gluma drustveno odgovorne kompanije i ovakvo bespotrebno “prosipanje” u javnost.
Novi komentar