Direktor KK Budućnost

Pajović: Bez ABA lige ovdje nema košarke

Sportski direktor podgoričke Budućnosti Gavrilo Pajović je izjavio da je čuo da će Andrea Trinkijeri napustiti Partizan.
Objavljeno: 26. 04. 2019 - 15:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je ovo kazao komentarišući atmosferu koja se stvorila u finalu plej-ofa regionalnog takmičenja.

“Strašno mi je žao i strašno se loše osjećam kad dva kluba iz Podgorice i Beograda igraju na ovakvim terenima i atmosferama. Moramo da učinimo sve da se takve stvari ne dešavaju, košarke na ovim prostorima nema bez ABA lige“, rekao je Pajović.

On je naveo i da je Jasmin Repeša zbog atmosfere napustio klupu Budućnosti.

“Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan zbog ovakvih stvari. To treba spriječiti, ako treneri koji su u ozbiljnim ligama osvajali trofeje napuštaju ovakvu ABA ligu, onda nema košarke“, istakao je Pajović.

Komentari: 2

Sveti duh

26. 04. 2019 - 17:51

Došlo mu je u glavu. Pa nema, svi smo viđeli. Ono je rat a ne sport
Bihor

26. 04. 2019 - 18:10

Gotvo sve ste u pravu, g-dine Pajoviću, ali ne vjerujem da će Trinkijeri otići. I ne treba. C. Zvezda i Budućnost imaju podršku nacionalšovinista sa tribina i neograničenu finansijsku podršku vladajućih politika iz dvije republike, a Partizan i Cedevita su sportski klubovi i bodri ih sportska publika. Evroliga bi napravila jedini pravi potez kada bi tim klubovima ove godine dala vajld-kartu, a finaliste ABA lige do daljnjeg isključila iz svog takmičenja.
Novi komentar