Najpopularnije serije

Snimanje prvog spinofa "Igre prijestola" krajem godine

Još tri epizode najpopularnije serije na planeti su preostale. Srećom, to nije oproštaj od svijeta Džordža Martina. HBO planira nekoliko spinofa "Igre prijestola".
Objavljeno: 05. 05. 2019 - 23:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jedan od čelnika HBO-a, Kejsi Blojs, ranije je naveo da je u planu nekoliko mogućih spinofa, od kojih se nada da će barem jedan opravdati očekivanja i ispuniti visoke kriterijume koje su postavili autori Igre prijestola, Dejvid Beniof i D. B. Vajs.

Džordž R. R. Martin, tvorac serije romana Pjesma leda i vatre, po kojima je snimljena hit serija sa čijom ekipom je radio kao saradnik, naporno radi na završetku knjiga, ali je našao vremena da na svom blogu otkrije kako napreduju "nasljednici" Igre prijestola.

"U razvoju smo imali pet različitih nasljednika Igre prijestola (ne dopada mi se izraz spinof). Tri od njih i dalje lijepo napreduju“, istakao je Martin.

Iako nije mogao mnogo da otkrije, ipak je još malo objasnio o čemu se radi.

"Ona koju ne bi trebalo da zovem Dugačka noć počeće sa snimanjem krajem ove godine, a druge dvije su još u fazi pisanja scenarija, ali se bliže završetku. O čemu su? Ne mogu da kažem. Možda bi trebalo da uzmete knjige u ruke i napravite svoje teorije", objasnio je Martin.

Komentari: 0

Novi komentar