Smanjena vidljivost po kotlinama

U Crnoj Gori saobraća se po suvim putevima i uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama i duž riječnih tokova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Objavljeno: 09. 05. 2019 - 08:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni su upozorili da su na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući sitniji odroni.

Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila do devet do 11 sati i od 14 do 16 sati. Van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Podgorica- Kolašin, zbog postavljanja mreža za zaštitu kosina, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Na magistralnom putu Podgorica- Kolašin, zbog sanacije mosta Meljestak, saobraćaj će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistarlnom putu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 sati.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Komentari: 0

Novi komentar