Murići

Carp Cup Skadarsko jezero

Carp Cup Skadarsko jezero ,održaće se i ove godine u peridu od 16-19.05 2019 god. u selu Murići u  organizaciji NVO Carp Protect Team Podgorica . Ovo je četvrti kup po redu i ove godine su im se pridružili i NP SJ kao  suorganizatori.
Objavljeno: 13. 05. 2019 - 09:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Uz veliku podršku GO Golubovci ,Ministarstva poljoprivrede,  Lovćen osiguranja i ostalih sponzora i prijatelja  koji nesebično pomažu  i ove godine biće organizovano na svjetskom nivou. 

Kao što su i obećali da će takmičenje podići na veći nivo ,kao i prošle godine tako  i ove će biti takmičenje međunarodnog i humanitarnog karaktera. 

carp3

Prijavljeno je 12 ekipa ,pored ekipa sa naših prostora ,Budva ,Cetinje, Bar ,Podgorica  ,  biće i  ekipe iz regiona , Hrvatske , Mađarske , Srbije, Kosova ,Bugarske ...  Takmičenje će trajati 72h  uz pravilnik Svjetske šaranske asocijacije. 

Takmičare očekuju uz pehare i medalje i vrijedne nagrade za prva tri mjesta ,a ostale ekipe skromni pokloni od organizatora. Poslije dodijele nagrada organizovan je ručak za sve ekipe i goste takmičenja. 

Nadamo se da ćemo i ubuduće nastaviti sa ovom sportskom manifestacijom i da će i druge opštine ubuduće prepoznati ovaj događaj kao nešto što je pozitvno za našu zemlju  i shvatiti da je ovo postala jedna od najboljih  promocija prirodne ljepote skadarskog jezera i modernog šaranskog ribolova u Crnoj Gori rekli su organizatori. 
 
Takmičenje će biti medijski propraćeno od strane domaćih i stranih televizija.

carp4

Komentari: 0

Novi komentar