D mol: "Za nas i naš tim mi smo pobjednici, mnogo nam je drago što je Nevena prošla u finale"

Članovi grupe D mol, crnogorskog predstavnika na Eurosongu, nakon što nijesu izborili plasman u finale, kazali su da su na sceni dali sve od sebe, poručujući da su za naš tim oni ipak pobjednici.
Objavljeno: 15. 05. 2019 - 09:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jedna od članova grupe Rizo Feratović kazao je da su ponosni što je predstavnica Srbije Nevena Božović uspjela da se plasira u finale takmičenja Eurosonga.

"Neke stvari nijesmo očekivali, ali srećni smo što smo ovdje da predstavimo našu zemlju na pravi način", kazao je Rizo za RTCG.

Željko Vukčević nije skrivao oduševljenje nastupom.

"Kad smo sišli sa scene bili smo presrećni, ostavili smo srce na terenu, ostavili smo duh na onoj sceni. Ponosni smo, za nas, za vas, za naš tim mi smo pobjednici. Mi smo s ovoliko malo godina postigli puno", rekao je Željko, dok je članica grupe Tamara Vujačić najavila da će 21. maja biti objavljena pjesma i spot koji su, povodom Dana nezavisnosti 21. maja, snimili uoči odlaska u Tel Aviv.

Komentari: 2

Krsto

15. 05. 2019 - 10:15

Ponosni što je prošla predstavnica Srbije? A Slovenije, ne? Pobjednici...? Slavite poraz kao komšije 1389..Niste imali ni pjesmu, ni nastup - jedini bez vizuelne podrške na sceni.
Pasta za ZUBE

15. 05. 2019 - 10:28

A vrćite se doma nijeste bili ni za 17-to mjesto bruka 3,14 3,13
Novi komentar