Povodom hapšenja Marka Nikolića

Knežević: Nastavljaju da maltretiraju moje saradnike, oni nemaju veze sa depozitima Aerodroma

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, za kojim je raspisana Interolova potjernica, izjavio je danas da je novo pritvaranje bivšeg izvršnog direktora Atlas banke Marka Nikolića i hapšenje Dijane Zečević nastavak  maltreiranja njegovih prvih saradnika i zaposlenih u Atlas Grupi.
Objavljeno: 15. 05. 2019 - 16:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Dobio sam informaciju iz tužilaštva da su  Nikolić i Zečević, koji su neosporni profesionalci i časni ljudi, uhapšeni zbog depozita javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore u Atlas banci”, naveo je on.

On je dodao da Aerodromi Crne Gore, kao i mnoge državne institucije i preduzeća, više od 10 godina drže depozite u Atlas banci, a da je Nikolić je glavni izvršni direktor od 2017. godine. On sa tim nema nikakve veze i nije ni znao za pozadinu tog posla.

On je naveo i da je on lično direktno sa predsjednikom SD-a Ivanom Brajovićem dogovarao držanje depozita Aerodroma CG u Atlas banci te da su zauzvrat zatvorili mu zatvorili sve kredite koje je imao u Atlas banci.

“Advokati Atlas Grupe će protiv Brajovića podnijeti krivičnu prijavu zbog reketiranja i korupcije, a sva dokumentacija i evidencija vezana za depozite Aerodroma CG biće predata tužilaštvu”, naveo je on.

Komentari: 3

GOST

15. 05. 2019 - 17:40

Vrati se preuzmi sve na sebe i vjerovatno ce ih pustit. Samo dobar svajet
Vanja

15. 05. 2019 - 20:21

Ovaj KD je dosadio i bogu i narodu.U ovolikom čovjeku,vise kukavice,majka nije radjala."Svi ga mrze","svi protiv njega".Jadan on brani saradnike po sistemu,"drž'te se braćo,ja odoh na tavam".Još se toliko pogubio da bi on i stranku da osnuje.Kako li bi se zvala ta banka.Vjerovatno "Opljačkaj i bježi,ako te ne uhvate,plati i napadaj ti njih".
Goga

16. 05. 2019 - 11:42

Kako te nije sramota, zatvorio si bolnicu Meljine koja postoji 150 godina i vise, svojim saradnicima si smjestio da kao direktori odgovaraju za tvoj lopovluk,sram te bilo ! Plate niko ne dobija a ti junacki pobjegao,zasto nisi i njih poveo da ih ne maltretiraju ,nego si samo svoju guzicu spasavao !!
Novi komentar