Menadžer Glavnog grada i direktor CIS-a na međunarodnoj konefernciji u Zagrebu

Petnaesta međunarodna Konferencija o razvoju nekretnina održana je u Zagrebu, a Glavni grad Podgorica predstavio se u dijelu koji se odnosi na gradove budućnosti, razvoja i snage.
Objavljeno: 16. 05. 2019 - 16:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

Menadžer Glavnog grada Marjan Junčaj i direktor Centra za informacioni sistem Džemal Lekić bili su panelisti na panel diskusiji koja se odnosi, prije svega, na digitalnu transformaciju sektora nekretnina u Evropi.

Na panel diskusiji zaključeno je da je tehnologija promijenila način na koji ljudi rade, igraju se i žive. Ukazano je na to zašto je poboljšati procedure i metodologije u kompanijama i organizacijama, kako bi se postigao veći uspjeh iz najnovijih tehnološkoh rješenja.

Menadžer Junčaj je prisutnima na konferenciji održao i prezentaciju koja se odnosi na investicione patencijale glavnog grada Crne Gore.

Odlazak na ovu Konferenciju otvara brojne mogućnosti za saradnju, susrete sa uticajnim ljudima iz investicijskih krugova, eksperata iz raznih oblasti,  stoga bi bilo poželjno da istoj prisustvujete. Ova Konferencija će biti odlična prilika da se razmijene pozitivna iskustva sa gradovima iz šireg regiona, budući da će biti prezentovani strukturni i veliki projekti.

Komentari: 0

Novi komentar