Nakon 15 mjeseci: Zavšeni radovi na na Bulevaru u Donjoj Gorici

Bulevar u Donjoj Gorici, vrijedan 9, 6 miliona eura „predat“ je danas gradjanina na upotrebu nakon 15 mjeseci radova.
Objavljeno: 16. 05. 2019 - 20:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković rekao je da danas predaju na upotrebu građanima jedan vrijedan infrastrukturni objekat.

„Smatram da za stanovnike ovog dijela grada nijesmo mogli pripremiti ljepši poklon za predstojeći 21. maj. Ovo je projekat koji je potpuno izmijenio lice ovog dijela grada. Ulaz u Podgoricu je konačno ona slika koju smo odavno priželjkivali – ljudi imaju utisak da ulaze u moderan, evropski grad. Ova gradska uprava je dala obećanje da će se do kraja mandata sa svake strane u naš grad dolaziti saobraćajnicama bulevarskog tipa”, istakao je Vuković.

bulevar2

Gradonačelnik Vuković je kazao da je izgradnja bulevara kasnila uglavnom zbog kompleksnosti projekta, ali nije naveo druge razloge.

Direktor Uprave za saobraćaj Savo Parača optužio je novinare da od početka izgradnje Bulevara u Donjoj Gorici taj “projekat satanizuju”.

“Jedna velika je šteta, kada dobijete ovakav objekat, koji služi na dobro državi Crnoj Gori, da ga pokušavamo negdje od starta satanizovati. Izvođača, Upravu za saobraćaj, ljude koji su dali sve od sebe, činili maksimum ljudskih i nadljudskih napora, da se napravi jedna ovakva saobraćajnica”, kazao je Parača, odgovarajući na pitanje da li će Uprava, s obzirom da je izgradnja kasnila sedam mjeseci, ubuduće razmisliti koga će birati za izvođača.

Radovi su počeli u februaru 2018. godine.

 

Komentari: 3

tito

16. 05. 2019 - 21:46

OVA ISTA EKIPA DOBILA JE POSAO U HERCEG NOVOM ZA REKONSTRUKCIJU ,2 KM ,ZA 5 MJESECI-VJERUJETE LI OVO. KADA PROĐETE VIDITE DA RADE NEKI NESRETNI LJUDI,PREKO 70 GODINA,NAJPRIMITIVNIJIM ALATOM I NAČINOM RADA. KO OVO DOZVOLJAVA ???
Roki

17. 05. 2019 - 09:08

tacno u Igalu je jaos vec mjesecima,turisti sa granice idu kao na safari,rupa na rupu makadam,njih 4-5 staraca rade a vise odmaraju,nema alternativnog puta ,i da rade nocnu smjenu,ovo je glavni prilaz drzavi!!! Treba im zabraniti da dalje rade,jer su tek pola uradili
Zvek

16. 05. 2019 - 22:00

Jedna od zanimljivosti ovog bulevara je da su ispred kružnih tokova iscrtane strelice za pravo/desno i za pravo ali neme jedne jedine za skretanje ulijevo.
Novi komentar