Povodom Dana nezavisnosti

Iz opozicije na prijemu kod Markovića samo Šćekić

Svečanom prijemu povodom Dana nezavisnosti na Cetinju od opozicionih stranaka prisustvovao je jedino potpredsjednik Socijalističke narodne partije (SNP), Dragoslav Šćekić, aktuelni predsjednik opštine Berane.
Objavljeno: 18. 05. 2019 - 14:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Šćekić je jedini iz opozicije bio i na svečanom prijemu koji je bio organizovan prošle godine, a svoje prisustvo je tada obrazložio ,,odnosom prema državi, a nikako prema vlasti i vladajućoj koaliciji“.

Komentari: 6

Sajkaca

18. 05. 2019 - 14:55

A zasto nijesu dosli, u inat kome, nije to dan DPS ili vlasti nego nezavisnosti drzave. E bas su jadovi jadni, politicka bijeda. Samo znaju da se vuku po ulicama, vrijedjaju i uzimaju pare za nerad.
Od JADRANA do SJEVERA

18. 05. 2019 - 15:24

Pohvale za ŠĆEKIĆA , to je POŠTOVANJE DRŽAVE CRNE GORE VLAST i LJUDI DOLAZE I ODLAZE ,DRŽAVA JE VJEČNA
Tesla

18. 05. 2019 - 16:11

Scekicu svaka cast!! Mozemo biti partijski neprijatelji koliko hocete ali drzava i postovanje njenih institucija je na prvom mjestu i tu nema apsolutno nikakvog opravdanja.Pa meni kao glasacu,koji voli ovu drzavu,ko nema rezervne drzave sem nje ,ovakvo ponasanje opozicije samo daje do znanja da oni nikada nece dobiti glas. I kazem vec hiljaditi put - nije DPS sa koaliciom na vlasti sto su tako odlicno vec zato sto je opozicija grozna.Opozicija drzavi a ne politickim pravcima.
Vasojevic

18. 05. 2019 - 17:09

Pa što neokiti grad Berane za dan nezavisnosti nego je tada kao dan zalosti. Da mu se moze ne bi dolazio no ga za nešto vjerovatno imaju. Ne valja vlada a sve svoje upalio u državne ustanove. Zamislite brat Šćekića je u rukometni savez CG a loptu šutnuo nije u životu. Njima DPS ne valja a sve završavaju preko istih.
Ratko Berane

18. 05. 2019 - 17:10

Šćekić je cjelo vrijeme prodavao opoziciju ima manje glasova nego kad je Snp bio opozicija u Beranama tako da ce cim budu izbori nestati i Snp i Scekic . Da se prisjetimo Snp se pocjepao na zdravo krilo i mlade ljude oko Becica . Drugi dio Snp pola Sno je oko Jonice koji suzdravo krilo grupa oko Scekica radi po ........j organizaciji rodjacki se postavljaju naslednici u Snp u Berane u liku Bogavca koji mu je blizak rod i zna da sluša ....... hijararhija u Snp samo poslusnici . Mislim da Scekic ne vidi da je u ocima gradjana posebnu u centru grada nesposoban , korumpiran i preko agencije za izgradnju ....... iz opstinske kase trn u oku su mu svi lideri opozicije u Beranama interesantno je da neprijatelje grupe oko Danilovica je stavio pod kontrolu jer posao sa ...... ne smije da stane ti je Scekic obicna ..............!
Beranac

18. 05. 2019 - 17:15

Kada je poštuje zašto je uklonio zastavu CG sa zgrade opštine Berane.
Novi komentar