U srijedu 22. maja

Besplatno reiki predavanje u Tivtu

Besplatno- informativno reiki predavanje, o osnovama ove drevne metode za oslobađanje stresa, punjenje pozitivnom energijom i pozitivnom uticaju na okruženje, održaće se u srijedu 22.maja, sa početkom u 19 sati u Sailing Clubu Porto Montenegro (Bivši Dom Vojske) u Tivtu.
Objavljeno: 18. 05. 2019 - 15:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

Biće predstavljena i cjelodnevna edukacija za Reiki Praktičare (1.stepen), koja će se održati u subotu, 25. maja od 17 do 22 sata. 

Sertifikovani master učitelj Reikija Dejan Petrović objasniće metode isceljivanja tehnikama tradicionalne medicine, koja je priznata je od svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i mnogih zdravstvenih institucija u svijetu. Reikijem se naziva Univerzalna životna energija koja teče oko nas i u nama i predstavlja tehniku kanalisanja te energije u svrhu isceljenja i harmonizacije čitavog našeg bića i života. 

Reiki Učitelj Dejan Petrović objašnjava: 

„Kao što imamo fizičko telo, arterije i organe, tako imamo i energetsko telo i energetske kanale. Sve što je potrebno je da osvestimo i iskoristimo taj potencijal. Reiki metoda nam omogućava da kanališemo pozitivnu energiju, da bi doveli svoj život u balans.“ 

U nizu dobrobiti reiki metode izdvaja se oslobađanje od stresa, pozitivan stav i energija, jačanje imuniteta, eliminisanje toksina i drugih štetnih materija iz organizma, uspostavljanje ravnoteže tijela i duha, podizanje nivoa svijesti, podsticanje samoostvarivanja, razvoj postojećih i novih talenata i postizanje ciljeva.  

Broj mjesta je ograničen. Svi zainteresovani mogu potvrditi prisustvo na: [email protected] 
 

Komentari: 0

Novi komentar