Mima Karadžić u Ulcinju kupio vilu od milion eura

Crnogorski glumac Milutin Mima Karadžić odlučio je da kupi vilu nadomak Ulcinja vrijednu milion eura. Kuća je stotinak metara udaljena od plaže, a godinama je planirao da je kupi, prenose portali.
Objavljeno: 19. 05. 2019 - 13:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Prije nekoliko mjeseci, sasvim slučajno, došao je na ideju da kupi velelepnu vilu od dugogodišnjeg prijatelja koji već godinama ne živi u Ulcinju, a ima jednu od najljepših kuća u prestižnom dijelu grada stotinak metara udaljenom od plaže”, priča izvor i otkriva da je glumac dobio odličnu ponudu zbog koje je kupovina milionske nekretnine brzo dogovorena.

“Čovjek koji Mimi prodaje vilu prije nekoliko godina odvojio je četiri apartmana koja je tokom ljeta izdavao strancima. Svaki ima luksuzno kupatilo, ogromne sobe i kuhinju sređenu po posljednjoj modi. Iako je vila od mora udaljena vrlo malo, ima dva bazena, od kojih je jedan zaista ogroman. On gotovo i da nema šta da ulaže, sem sitnica. Pošto je i sam planirao da izdaje apartmane, sve kockice su se sklopile i ako sve bude kako treba, već sredinom avgusta počeće s poslom”, navodi izvor i objašnjava da Karadžić još nije isplatio nekretninu već će to raditi u ratama.

Komentari: 4

XXI vijek

19. 05. 2019 - 13:56

"Zaustavite Zemlju, oću da siđem". Najbolja slika današnjeg vremena. Sjetite se kako su živjeli pravi velikani komedije i vrhunski glumci: Mija, Čkalja, Nikola Simić, Radmilovič, ..., a kako živi ovaj koji nema ozbiljne uloge, već se samo prirodno ponaša. Dobro mu je majka svojevremeno rekla- "Ima li još jedna avetinja, osim tebe"? Slika današnjeg vremena.
sladoled

19. 05. 2019 - 14:57

21. vijek, a sto bi se vrscali u dvadeseti? Mija, Ckalja...pa zar je fer sto nijesu bili bogati materijalno? Naravno da nije. Mima je uhvatio trenutak,, neka je.
@sladoled

19. 05. 2019 - 22:05

Zimski sladoledu, nije ti pamet na nekom nivou. Ja ukazujem na apsurd - glumački velikani u XX vijeku živjeli životom prosječnog čovjeka (srednji stalež), a u XXI vijeku glumački amateri žive životom buržuja. To je sve kreirano nakon VIII sjednice CK Srbije i Antibirokratse revolucije u Crnoj Gori. Nema više srednjeg staleža, ali zato Mima vrti čašu sa vrhunskim vinom u kući od meleon eura. A šljega sa Durmitora u preprekače, ne tako davno.
GRAĐANSKI

22. 05. 2019 - 10:42

Mene samo čudi koje mu to maloumne glave plaćaju silne meleone za jedva prosječnu i bandoglavu glumu! Možda zato što je .....!
Novi komentar