Popusti i pokloni za potrošače u naredna dva dana

Nova IDEA prodavnica u Pljevljima

IDEA je otvorila novu prodavnicu u Pljevljima u ulici Save Kovačevića bb. Na 150 metara kvadratnih možete naći širok asortiman proizvoda, počev od svježeg voća i povrća, odeljenja delikatesa, tu je i pekara sa svakodnevno svježim hljebom, pecivima i pakovanim kolačima.
Objavljeno: 20. 05. 2019 - 13:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na dan otvaranja, IDEA je za potrošače obezbijedila poklone i specijalne povoljnosti. Prvih 500potrošača dočekali su pokloni, a svaka 100-ta kupovina je gratis, dok su vlasnike Super Kartice nagradili trostrukim super bodovima. Najmlađi će dan provesti u druženju sa maskotom Kodijem. 

Ako danas niste stigli, preporučujemo da novu IDEA prodavnicu u Pljevljima posjetite u utorak 21. maja, jer svi potrošači koji naprave račun od 5 i više eura, dobijaju srećku, zahvaljujući kojoj mogu da osvoje vrijedne poklone. Osim toga svaka 100- ta kupovina u novoj radnji je gratis, a Superkartičari dobijaju omiljene trostruke super bodove.

Ovo je 124 IDEA u Crnoj Gori. IDEA lanac prodavnica ima objekte u 19 gradova, što ga čini jednim od najvećih lanaca prodavnica u zemlji.

Komentari: 0

Novi komentar