„Otuđeni centar moći u Briselu ponaša se kao CK“

Medojević: EU u ovakvom formatu sve više podsjeća na SSSR

Globalni bankarski fašizam je stajao iza dvije bolesne ideologije koje su samo u 20 vijeku odgovorne za smrt desetina miliona ljudi-komunizam i nacizam. Izvor svih esktremizama u svijetu je globalni bankarski fašizam. Vladavina korporacija nad vladama suverenih država putem globalne propagande, dužničkog ropstva, korupcije i siromaštva je njihov davnašnji san. Slobodni svijet će naći način da se izbori protiv zla, istakao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.
Objavljeno: 20. 05. 2019 - 14:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Na putu ka globalnoj kontroli, države, nacije, identiteti , vjera im samo smetaju. Oni su protivnici demokratije, mira i slobode. EU u ovakvom formatu sve više podsjeća na SSSR. Otuđeni centar moći u Briselu ponaša se kao Centralni Komitet i donosi odluke na koje građani Evrope nemaju uticaj. Nekontrolisana otuđena i nedemokratska vlast“, naveo je Medojević u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika

Kako je dodao, agente globalnog bankrskog fašizma lako prepoznajete. 

„Njima je svako ko voli svoju državu, naciju, vjeru, kulturu i tradiciju , vjeruje u suvereno pravo građana i država i demokratiju- nacionalista i označen je kao neprijatelj njihovog poretka. Za njihov poredak stvari prihvatljivi su i “politički korektni” samo oni koji mrze svoju državu, naciju, vjeru i tradiciju i koji se  odriču svojih prava i svog identiteta, u korist njihovog “boga” – profita.  Čini mi izuzetnu čast da sam ja i PzP i DF dio pokreta slobodnih ljudi Evrope i svijeta koji su ustali protiv ovog fašizma“, naglašava Medojević. 

Predstojeći izbori za EP će, uvjerava lider PzP-a, pokazati da su partije i lideri slobodnog svijeta okupljeni oko ideja suverenosti i zaštite vrijednosti države, demokratije, nacionalnog identiteta i tradicije, na dobrom putu moralne i političke obnove Evrope.

„Zato je od istorijske važnosti da se politički pokreti širom svijeta povezuju i da spriječimo ove snage zla da ostvare svoje bolesne naume. Jačanje slobodarskih i patriotskih suverenističkih snaga u Evropi na izborima za EP, pobjeda Donalda Trampa protiv duboke države u SAD, normalizacija odnosa SAD i Rusije, daju nadu u obnovu međunarodnog poretka zasnovanog na poštovanju suvereniteta država, miru, stabilnosti i saradnji“, zaključio je Medojević.     
 

Komentari: 6

Posrbljeni Crnogorac Vlah

20. 05. 2019 - 14:50

Otac hrvatske domovine dr Ante Starčević, inače lički polu-Srbin, tvrdio je da su Srbi vlaški nakot, nečista rasa, bića niže vrednosti i smeće od naroda jer su legura Cigana i Vlaha. Dr Ivo Pilar, njegov sledbenik i otac hrvatske geopolitike, pisao je da su Srbi niža rasa, jer imaju crnu, kovrdžavu kosu i debelu dlaku naspram hrvatske: plave, prave i tanke. Da su zlo Balkana, nomadske vucibatine, malobrojni narod, ali otrovan kao mala zmija, s neukrotivim razbojničkim i pljačkaškim nagonom u sebi. Dodavši da oko 64 posto Srba ima izrazito tamno lice, mrke su masti i nalik ptici grabljivici. Lice Srba je lice pravoslavlja, uzvikivao je on. Zvao ih je je smrdljive kaftanlije (kaftan: turski kaput). Dr Dominik Mandić, Pilarov sledbenik, izneo je teoriju da Srbi potiču iz severne Afrike, od crnih Mavara, koji su kao rimski legionari došli na Balkan i pomešali se sa stočarima Vlasima: on Srbe u svojim knjigama naziva još Mavrovlasima.
Andrijevice-Seoca

20. 05. 2019 - 15:59

Svaka čast, treba im reći vazda!
Četnička histerija posrbljenih

20. 05. 2019 - 14:53

I to spada u problem srpske inteligencije. Ona je podstrekivala i podržavala srpski autizam. Srbi su sada kao autistično dete, koje ne kontaktira sa spoljnjim svetom, koje nije u mogućnosti da bilo šta izgovori, koje nije u mogućnosti da čuje šta mu se govori. Srbija nije u stanju da čuje šta se govori, šta se misli, niti je u stanju da ode čak ni do Zagreba. Srbija nije u stanju da vidi u kom je svetu. Ona je u jednom lažnom svetu, u lažnoj stvarnosti. Ovo što vidite nije "stvarna stvarnost", ovo je srpska stvarnost. Ta srpska stvarnost je luda stvarnost. Završne akorde toj ludoj stvarnosti dao je Slobodan Milošević, koji je i sam van pameti i van stvarnosti. On je, verovatno, svoje ludilo prebacio celoj naciji. On je Srbima izgradio paralelnu stvarnost koju oni podnose neverovatno dobro. OTaj autizam pritiska srpsku naciju do te mere da je ona u stanju raspada
Poenta

20. 05. 2019 - 18:20

Da se ti pitas bili bi dio Srbije ili Rusije. Kakav god EU da je najbolje je rjesenje jer nas cuva od vas ako nista drugo. Sto god bilo drzimo se Zapadne Evrope a ne Rusije i Srbije.
Nera

20. 05. 2019 - 18:29

Kao ponosni Crnogorac i istinski patriota,sa gadjenjem sam pročitao ove dva prethodna komentara. Ovako se ne može pričati o komšijama ako sebe imalo poštuješ.
Vanja

20. 05. 2019 - 20:16

Nera,ne prica se ovako o dobrim komsijama!,ali posto te komšije izgovorise i učiniše ko zna kakve sve spletke CG,sve zarad prikrivanja svojih problema,izmišljaju i pokušavaju praviti u CG probleme.Dobar komšija ne bi trebao pozivati člana porodice koji pokušava udar na svoju porodicu,jer ce sjutra napraviti istu stvar i u njegovoj kući.Sa dobrim komšijom biti još bolji.Sa lošim komšijom treba biti izuzetno jak.
Novi komentar