Lični stav generalnog menadžera kluba

Dodik: Igokea napušta ABA ligu ako bude razgovora o Prištini

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik najavio je da će klub iz Laktaša istupiti iz košarkaške ABA lige ukoliko na Skupštini bude razmatrano učešće Prištine.
Objavljeno: 21. 05. 2019 - 14:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Ovo je moj lični stav i govorim u svoje ime. Znam da postoji neka inicijativa da Priština uđe u takmičenje, međutim, znam i da takva ideja nema podršku klubova. Možda ima i onih koji bi to podržali. Moj stav po tom pitanju je jasan, ukoliko se o tome bude zvanično raspravljalo na Skupštini ABA lige Igokea će izaći iz takmičenja”, izjavio je Dodik za Srpskainfo.com.

Na predstojećoj Skupštini ABA razgovaraće se o eventualnom ulasku Olimpijakosa u ABA ligu, ali i o tenzijama između Crvene zvezde i Budućnosti poslije finalne serije plej-ofa, kao i o ugovoru sa Evroligom, koji ističe sljedeće godine.
 

Komentari: 2

Slika i prilika

21. 05. 2019 - 15:03

E kakav klon i još pogoršan
baka

21. 05. 2019 - 17:18

Pa nemojte igrati . Cera li ve ko ? Liga sa timovima iz Slovenije , Hrvatske , drugog dijela Bosne , Crne Gore , Albanije , Makedonije , Kosova , Bugarske i Grcke . Sasvim dobra liga . A vi igrajte sa Trebinjem , Ljubinjem , Palama , Han Pijeskom .. Steta za Partizan i Zvezdu , no kako god oni hoce . Samo sebe eliminisu iz borbe za Evro Ligu . Pa neka biraju .
Novi komentar