Povodom Dana nezavisnosti održana svečana sjednica Izvršnog odbora DPS-a Berane

Povodom 21. maja, Dana nezavisnosti održana je svečana sjednica Izvršnog odbora DPS-a Berane i Odborničkog kluba. 
Objavljeno: 22. 05. 2019 - 15:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na svečanoj sjednici  je govorio Bogdan Fatić, predsjednik Opštinskog odbora DPS, koji je podsjetio na veličanstveni referendum iz 2006. godine, kojom prilikom su gradjani Berana dali puni doprinos obnovi crnogorske nezavisnosti.

Istaknuti su svi rezultati koje je Crna Gora postigla na medjunarodnom i unutrašnjem planu u oblasti ekonomije, kulture, sporta i medjunarodnog ugleda. Takodje je konstatovano da je Crna Gora ostvarila prvi, od svoja dva, državna prioriteta - članstvo u NATO savez, te da je lider u regionu kada je u pitanju članstvo u EU. Posebno je istaknut projekat auto-puta koji je od neprocjenjive važnosti za sjever naše države. 

Proteklih 13 godina od obnove nezavisnosti rukovodstvo naše Partije je, u kontinuitetu, radilo na poboljšanju kvaliteta života svih gradjana. 

Na ovoj, svečanoj, sjednici je apostrofirano loše funkcionisanje lokalne beranske vlasti koja u prvi plan stavlja zadovoljavanje svojih ličnih interesa a ne interes gradjana. 

Svoj odnos prema državi lokalni beranski vlastodršci su pokazali i time što nijesu upriličili nijedan program kojim bi obilježili 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore. 
 

Komentari: 2

Rašo

22. 05. 2019 - 15:57

Da je steće slavilo bi svo Berane.
cg bluz

22. 05. 2019 - 23:28

Da je srece, slavilo bi! No tamo je Amfilohijev kadar, nije njima lako napustiti svog "lidera" i najveceg dusmanina Crne Gore, poslije srbijanskog kralja Aleksandra! Od Ostroga je napravio CETNICKI KRUZOK i STJECISTE URNISANJA CRNE GORE, a kako nece od rovitih Beranaca... Pih, dje smo stigli! A zeljeli smo toliko da vratimo svoju zemlju i da ispostujemo Njegosevu rijec DA JE CRNA GORA VJECNA! I BICE VJECNA, samo polako, sve ce dici na svoje!
Novi komentar