Po prijavi Centra za socijalni rad

Uhapšen osumnjičeni za obljubu djeteta

Službenici Uprave policije su lišili slobode Z.Ž. punoljetno lice, crnogorskog državljanina, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba sa djetetom na štetu dvanaestogodišnje djevojčice.  
Objavljeno: 23. 05. 2019 - 14:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Policija je, postupajući po prijavi Centra za socijalni rad, preduzela neophodne mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti navedenih u prijavi. 

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je Z.Ž, zloupotrebljavajući povjerenja djeteta, u jednom gradu na teritoriji Crne Gore počinio ovo krivično djelo.  

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je naložio da se Z.Ž. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba sa djetetom. 

Tužilac je za njega donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu. 

“U cilju zaštite identiteta i integriteta lica oštećenog u ovom događaju, budući da se radi o maloljetnoj djevojčici, ni ovog puta nećemo saopštiti druge detalje kao što su grad u kojem se događaj desio, prebivalište osumnjičenog, inicijale oštećene maloljetnice ni ostale podatke na osnovu kojih bi eventualno maloljetna žrtva mogla da bude prepoznata a samim tim i dodatno viktimizovana”, navodi se u saopštenju Uprave policije. 

Komentari: 1

@

23. 05. 2019 - 15:27

U emisiji o ubistvu americke devojcice mislim 6 god pedofil koji je bio optuzen pa oslobodjen za njeno ubistvo zalaze se za kastraciju pedofila i tvrdi da je nemoguce drukce to rijesiti.Tvrdi da je sebe kastrirao naravno u operacionoj sali.MORA SE O TOME NAJOZBILJNIJE NA NIVOU DRZAVE RAZMISLITI JER JE DEFINITIVNO JASNO DA SAMO BOLESNOGA COVJEKA MOZE SEKSUALNO UZBUDITI DIJETE.KASTRACIJA ILI NESTO SLICNO!!!!!
Novi komentar