Reagovanje

SDP: Pejović je klasični partijski aktivista

Reagovanje odbornika Demokratske Crne Gore u SO Kotor Dejana Pejovića doživljavamo kao nastavak njegovog principijelnog rada na jačanju pozicije svoje partije i to je sasvim legitimno, kazali su iz Socijaldemokratske partije (SDP).
Objavljeno: 23. 05. 2019 - 15:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Kao što je i naše legitimno pravo da ga pitamo žašto koristi binu pokreta "Odupri se" da napada SDP, očigledno po nalogu partijskog šefa s kojim zajedno dijeli crvenu kravatu“, naveli su iz SDP-a.

Kako ne bi bilo zabune, istakli su, odbornik Pejović je i dalje na sajtu Opštine Kotor naveden kao član Kluba odbornika Demokrata, na sajtu njegove partije mu se ime nalazi u rubrici "naši ljudi", „a ako potražite njegovu sliku izađe vam ona sa crvenom Bečićevom kravatom“.

 

pejovic-demokrate-2

 

„Znači radi se o klasičnom partijskom aktivisti, koji želi da njegova partija profitira, makar to značilo urušavanje građanskih protesta“, stoji u saopštenju.

Iz SDP-a navode da su ovo znali i ranije, ali nijesu htjeli da dovode do nesporazuma sa predstavnicima pokreta "Odupri se", ali da sada ne mogu prećutati kada, kako kažu, navodno u ime pokreta - suštinski u ime svoje partije, napada SDP koristeći argumentaciju Bečića i Bogdanovića.

„Što se SDP-a tiče, čvrsto smo opredijeljeni za promjenu načina vladanja, demokratizaciju države i poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja svih građana, i bez ijednog partijskog zahtjeva ili samostalne aktivnosti iskreno smo podržali organizaciju protesta. Ko je od tih protesta pravio sopstvenu i promociju svoje partije nek zaključe građani, ali i nestranački organizatori“, zaključili su iz SDP-a.

Komentari: 1

marko.m

23. 05. 2019 - 15:40

u saopstenjima demokrata vidi se da su kadrovski tanki, e nazalost takve su buduce generacije koje izlaze sa nasih univerziteta. sdp je dobra partija ali su napravili ozbiljnu gresku kad su bili vlast u dijelu obrazovanja, to ih je stiglo, zato imamo demokrate jednu politicku partiju sa toliko mladih ljudi a toliko malo znanja....
Novi komentar