Atlas grupa: Knežević na panelu u britanskom parlamentu

Predsjednik Atlas Grupe, za kojim je raspisana Interpolova potrjenica, Duško Knežević pristuvovao je danas skupu u britanskom parlamentu posvećenom Zapadnom Balkanu, saopšteno je iz Atlas grupe.
Objavljeno: 23. 05. 2019 - 17:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na panel diskusiji pod nazivom "Zapadni Balkan: Geopolitički interesi i orjentacije", u organizaciji Henry Jackson Society, bilo je riječi o izazovima pred kojima se nalaze zemlje Zapadnog Balkana.

Član britanskog parlamenta John Whittingdale bio je domaćin skupa, a na panelu su govorili ambasadorka Srbije u Velikoj Britaniji Aleksandra Joksimović, novinar i politički analitičar britanskog Ekonomista Tim Judah, ekspert za Balkan i autor nekoliko knjiga o Srbiji i Kosovu.

Na skupu je učestvovao i britanski advokat i predsjednik uticajne britanske advokatske komore Stiven Kej, glavni branilac Duška Kneževića, koji ima i titulu Kraljičinog advokata (QC). On je ukazao na izazove jačanja demokratije i vladavine prava, kao i borbe protiv korupcije u integracijama zemalja Zapadnog Balkana u Evropsku Uniju.

 

 

Komentari: 4

Djordje

23. 05. 2019 - 18:49

Da,da,da, sto ne pokaze te snimke Mila i torbe?
Lako je objasniti

23. 05. 2019 - 18:56

Ne bih rekao da ovo ima narocit znacaj. ocigledno da on pokusava na sve moguce nacine, a ponajvise novcem, da se predstavi kako ima renome. Uistinu izradjuje prilike donacijama, placa novcem koji je zaradio znamo kako.
???

23. 05. 2019 - 21:01

Stari prevarant se slikao ispred Parlamenta.Zar misli da ce ovo rukovanje promijeniti nesto?Haha...Da digne moral i sebi i ovim propalim protestima.Do sjutrasnje Londonske magle i kise.A onda fajront.
Ljubitelj tutusa

24. 05. 2019 - 00:39

Pokazao bi Dule - DiKej fotografije iz unutrasnjosti zgrade, prostorije u kojoj se diskusija odrzavala ali avaj... ne smije ni prici uniformisanim policajcima na ulazu jer bi ga mogli legitimisati a onda...
Novi komentar