(FOTO)

Liv Tajler danas niko ne prepoznaje

Mnogima i dalje igra nevaljali osmijeh na usni kad se sjete prelijepe Liv Tajler u "Ukradenoj ljepoti"; oči im se zacakle kad je se sjete kao vile Aruene u "Gospodaru prstenova"; i mnogi će se upravo nje sjetiti kad treba da navedu najljepšu glumicu Holivuda, jer Liv je jedna od onih koje su drugačije, koje imaju "ono nešto" i prkose tradicionalnim standardima ljepote.
Objavljeno: 24. 05. 2019 - 13:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Doduše, u 42. godini to radi malo drugačije.

Liv Tajler je oduvijek bila malo smjelija i prirodnija od drugih mladih glumica u Holivudu, i vjerovatno to ima veze i s činjenicom da joj je otac čuveni roker Stiven Tajler, frontmen grupe "Aerosmith."

S druge strane, u više navrata je dokazala da čvrsto stoji na zemlji i da vrlo trezveno postupa. Nedavno se desilo i da je u povratku s promocije svoje TV serije "Harlots on the Show" zaustavila limuzinu, da bi se izgrlila i fotkala s fanovima.

Međutim, pitanje je da li bi je fanovi uopšte prepoznali da je vide na ulici.

livtajler

Jer Liv Tajler je i u svom "inkognito izdanju" drugačija - za razliku od njenih brojnih koleginica ona zaista pokušava da prođe nezapaženo paparacima i neki će je prije uporediti s ružnom Beti nego što će u njoj prepoznati glumicu magične ljepote.

Liv je nabacila par kilograma i velike naočare s crnim okvirima. Kosa joj izgleda neuredno, lice naduveno, kao da joj nije baš dan. Potpuno je bez šminke, a njen prilično čudan autfit modni stručnjaci vjerovatno ne bi ni pokušali da prokomentarišu...

liv-tyler-heathrow-flight-02

Komentari: 0

Novi komentar