Izbacio Cetinjanina iz vozila na putu PG- DG

Uhapšen Pljevljak, osumnjičen za nanošenje teške tjelesne povrede i iznudu

Policajci su sinoć lišili slobode N.P. (36) iz Pljevalja, zbog sumnje da je, na štetu V.S. iz Cetinja, počinio krivična djela teška tjelesna povreda, protivpravno lišenje slobode i iznuda.
Objavljeno: 24. 05. 2019 - 15:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

N.P. je prethodno, kako se sumnja, fizički nasrnuo na V.S, ubacio ga u vozilo i odvezao do Podgorice gdje je pokušao da od njega iznudi izvjesnu svotu novca, nakon čega ga je vozilom odvezao do jednog mjesta između Podgorice i Danilovgrada gdje ga je izbacio iz vozila i udaljio se. 

Osumnjičeni N.P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Cetinju.  

Službenici OB Cetinje su, osim toga, izvršili raciju u više ugostiteljskih objekata u Cetinju kojom prilikom je kontrolisano 11 bezbjednosno interesantnih lica. U jednom od tih objekata pronađena je i izuzeta manja količina kokaina, dok je kod M.V, stare 19 godina, pronađen predmet za konzumiranje marihuane. 

Policijski službenici su takođe privremeno oduzeli tri putnička motorna vozila u vlasništvu bezbjednosno interesantnih lica iz Cetinja, radi vršenja provjera, o čemu je upoznat nadležni tužilac. 

Službenici OB Cetinje su, nadalje, preduzimajući aktivnosti usmjerene na bezbjednosno interesantna lica i pripadnike organizovanih kriminalnih grupa, izvršili kontrolu 221 bezbjednosno interesantnog lica sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića i Budve i tom prilikom sankcionisali 12 ovih lica.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor takođe su rasvijetlili krivično djelo teška tjelesna povreda i identifikovali i lišili slobode S.M. (27) iz Kotora zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo. 

On je, kako se sumnja, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Starom gradu u Kotoru, 19.05.2019. godine, tvrdim predmetom pogodio oštećenog M.R. iz Kotora u predjelu oka i zadao mu tešku tjelesnu povredu. 

Događaj je policiji prijavljen od strane Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Kotoru, s tim što je identitet S.M. tada bio nepoznat. Policijski službenici OB Kotor su operativnim radom identifikovali S.M. u veoma kratkom roku. Osumnjičeni S.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u ODT u Kotoru.  
 

Komentari: 1

voznja u gepeku

24. 05. 2019 - 17:04

Uzimaju a ne vracaju .
Novi komentar