Neprijateljstvo se zahuktava

Tramp: Luda Nensi, ja sam ekstremno stabilni genije

Neprijateljstvo američkog predsjednika Donalda Trampa i predsjedavajuće Predstavničkog doma Kongresa Nensi Pelosi se zahuktava, javlja AP.
Objavljeno: 24. 05. 2019 - 14:58 Promjenite veličinu teksta: A A A
Tramp: Luda Nensi, ja sam ekstremno stabilni genije
AP Photo

Agencija navodi da ni Pelosijeva ni Tramp ne prezaju od ličnih napada, dan pošto je Tramp sastanak s demokratama napustio poslije tri minuta.

Pelosijeva je dovela u pitanje Trampovu sposobnost da bude na funkciji predsjednika i zatražila od porodice i njegovih saradnika da mu pomognu, odnosno "intervenišu" za dobrobit zemlje.

Tramp je odgovorio nazvavši je "Luda Nensi". "Ja sam ekstremno stabilni genije", rekao je Tramp, prenosi AP.

Tramp se nije tu zaustavio, već je od pet svojih saradnika zatražio da opišu njegovo ponašanje. 

Predsjednik SAD je usred sastanka s poljoprivrednicima zatražio od svojih saradnika da potvrde da nije vikao na sastanku s demokratama u Bijeloj kući.

Kako navodi AP, saradnici su, jedan po jedan, izlagali svoje mišljenje o tome kako se Tramp ponio, rekavši da je bio miran i staložen.

Savjetnica Bijele kuće Kelijen Konvej istakla je da je Tramp bio veoma miran i da nije imao "ispade".

Portparolka Bijele kuće Mercedes Šlap se složila i dodala da je predsjednik SAD bio direktan.

"Bili ste veoma mirni. Veoma direktni. U više navrata ste pokušali da pregovarate i sarađujete sa njima (demokratama) o problemima kao što je bezbjednost na granicama, koju oni zovu izmišljenom krizom. Vrijeme je da se probude i prestanu sa ovim političkim ratom", izjavila je Šlapova.

Direktor Nacionalnog ekonomskog savjeta SAD Leri Kudlou takođe je, na zahtjev predsjednika, posvjedočio o njegovom mirnom ponašnju.

Svoje mišljenje dala je i sekretarka za štampu Bijele kuće Sara Senders. "Bio je veoma miran. Vidjela sam obje strane ličnosti. Veoma miran, direktan i jasan po pitanju toga da moramo da krenemo da radimo i uradimo dobre stvari za američki narod", izjavila je Sendersova.

Njen zamjenik Hogan Gidli takođe je rekao da je Tramp bio miran, dodajući da je imao svako pravo da takav ne bude.

Komentari: 2

Torsades

24. 05. 2019 - 16:38

Evo GA Tramp Kao Vucic!
grbalj

24. 05. 2019 - 21:09

ZA TORSA, KAKVA GLUPOST, USPOREDJIVATI TRAMPA SA vucicem..
Novi komentar